Un magazin din SUA ofera garantie terminalelor iPhone/iPod Touch si tabletelor iPad care au fost jailbroken

  Desi Apple nu acorda garantie terminalelor iPhone/iPod Touch sau tabletelor iPAd care au fost jailbroken, un magazin online din SUA face acest lucru printr-un plan de garantie recent introdus. Strategia are in prim-plan atragerea unui numar mare de clienti si cred ca decizia de a oferi garantie chiar si acestui gen de terminale mi se pare a fi una foarte buna. Un jailbreak nu poate afecta fizic un iDevice, poate in cel mai rau caz sa va aduca in situatia de a face restore, deci acoperirea jailbreak-ului prin garantie nu prea are cum sa afecteze business-ul companiei.

Third-party gadget warranty service SquareTrade today expanded its coverage, and now supports jailbroken iPhones. That procedure — which gives device owners deep system-level access, letting them install third-party software from places other than Apple’s App Store — voids Apple’s own warranty, and that from carriers.

  Apple este impotriva jailbreak-ului deoarece acesta da utilizatorilor libertatea de care au nevoie, insa au fost destule cazuri in care terminale jailbroken au fost schimbate de Apple in garantie. Sper ca decizia magazinului american sa aiba ecou si in Europa, poate chiar si in Romania.