Penalty Soccer 2012 – un joc interesant pentru microbisti

  Penalty Soccer 2012 este un joc lansat acum cateva zile in App Store si cu ajutorul sau puteti scapa rapid de plictiseala. Dupa cum ii spune si numele, titlul este conceput pentru fanii penalty-urilor si nu, nu veti avea alte module de joc disponibile in el. Desi dezvoltatorii titlului sustin ca in el vom gasi grafica 3D exceptionala, realitatea este ca grafica disponibila in el nu va uimi pe cineva care a mai jucat jocuri pentru iDevice-uri, insa vorbim despre un titlu gratuit de la care nu va puteti astepta la prea multe.

Slide the direction key, and to slide the power button at the same time. Let them go to start kicking. The more deviate from the direction key,the more tricky of the shooting angle, and it’s more easy to miss the ball. When goalkeeper’s gloves show on the screen, slide the direction key and to touch the glove button to make a net smash.

  Modulul de control este destul de usor de folosit, difera fata de cel disponibil in alte jocuri asemanatoare, iar voi nu va trebui sa faceti swipe-uri pentru a suta spre poarta, ci va trebui sa directionati mingea folosind un D-Pad. In final Penalty Soccer 2012 este un joc pe care il poti folosi pentru a iti ocupa timpul cateva zeci de minte/ore, iar din App Store il poti descarca gratuit intr-o versiune universala.

Pretul initial:
Nume:
Penalty Soccer 2012

Gratuit

s





Developer: Hwa David
Universala
Categoria: Games


Descriere: You cannot know Robert Baggio, Del Piero, Cristiano Ronaldo, Diego Maradona, neither know Juventus, Real Madrid, Manchester United,and even Brazil team, but you shouldnt deny playing the game Penalty soccer 2012.

Penalty soccer 2012 is a simulation game…


Dimensiunea aplicatiei este: 28.6 Mb