Prima Pagina Apple Apple reduce timpii europeni de livrare a tabletelor iPad 3

Apple reduce timpii europeni de livrare a tabletelor iPad 3

  La aproape 2 luni de la lansarea tabletei iPad 3 in Europa, Apple reuseste in sfarsit sa ajunga cererea din urma si reduce substantial timpii de livrare ai tabletei. Daca pana ieri orice tableta iPad 3 comandata din magazinele Apple din Europa era livrata la 2 – 3 saptamani de la plasarea comenzii, iata ca incepand de astazi timpul de livrare este de doar 7 zile. Vorbim de zile lucratoare, dar in general Apple livreaza produsele inainte expirarii unui asemenea termen.

  In SUA situatia este ceva mai buna, Apple livrand tabletele in 3 – 5 zile lucratoare si desigur ca tara natala are parte de tratament preferential. Apple s-a plans ca nu poate produce indeajuns de multe tablete pentru a acoperi cererea de pe piata, insa a lansat dispozitivul in cateva zeci de tari pana acum si iata ca utilizatorii care nu au apucat sa comande inca tableta o pot primi mai repede decat inainte.

 • Gigi

  Pai dc nu s a inghesuit nimeni sa o ia …e vrajeala

 • Sigur ca da, nu s-a inghesuit nimeni, asa cum se inghesuie sa cumpere tablete Android, asa-i?

 • Alain

  Gigi, pe ce lume traiesti? Pun pariu ca e prima oara cand intri pe un site de tech news….

 • Nu, gigi e un fel de gica contra, face trolling aici de mult, e cu android-ul el. Sau pur si simplu vorbeste ca sa isi ocupe timpul.

 • INEDIT

  am o mizerie de 4s a fost greseala vietii mele ca am renuntat la 4 si de atunci mi am scos apple de la inima,partea rea e este ca nici un android nu se apropie de ios…deci astept gx s 3 poate asta

 • Danmarc

  Asta cu livrarea e destul de subiectiva.
  In conditiile in care, in Media Galaxy, a durat mai mult sa-mi completeze hartiile de garantie decat achizitionarea propriu-zisa, nu cred ca acesti timpi de livrare mai sunt relevanti.
  Daca magazinele retailerilor ar fi goale as mai intelege dar asa, doar ca sa-mi fac comanda acasa..