Prima Pagina aplicatii SlideWriter simplifica procesul de scriere folosind tastatura tabletei iPad(Video)

SlideWriter simplifica procesul de scriere folosind tastatura tabletei iPad(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OhRgrP7Lyqk[/youtube]

  SlideWriter este un tweak ce urmeaz sa fie lansat in viitorul apropiat in Cydia, iar functionalitatea sa este asemanatoare cu ce a tweak-ului SwipeSelection care a fost lansat sambata in magazinul virtual de pachete pentru jailbreakeri. Practic acest tweak ne permite sa controlam cursorul de scriere din iOS folosind swipe-uri aplicate direct pe tastatura tabletei iPad si clipul video de mai sus ne demonstreaza modul in care poate fi utilizat sistemul. Acesta este cel de-al doilea tweak facut in baza conceptului prezentat aici si cred ca unul era de ajuns, insa toti dezvoltatorii vor putina “glorie”.

SlideWriter for iOS lets you quickly move the cursor or select text by sliding your finger above the keyboard. It makes editing text faster and much easier than tapping and holding for every edit. It does not require a jailbreak, all functions of the built-in keyboard stay intact including splitting the keyboard.

  Cei de la TNW spun ca tweak-ul va fi disponibil in viitorul apropiat in Cydia, iar de indata ce il puteti descarca va voi anunta.