SlideWriter simplifica procesul de scriere folosind tastatura tabletei iPad(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OhRgrP7Lyqk[/youtube]

  SlideWriter este un tweak ce urmeaz sa fie lansat in viitorul apropiat in Cydia, iar functionalitatea sa este asemanatoare cu ce a tweak-ului SwipeSelection care a fost lansat sambata in magazinul virtual de pachete pentru jailbreakeri. Practic acest tweak ne permite sa controlam cursorul de scriere din iOS folosind swipe-uri aplicate direct pe tastatura tabletei iPad si clipul video de mai sus ne demonstreaza modul in care poate fi utilizat sistemul. Acesta este cel de-al doilea tweak facut in baza conceptului prezentat aici si cred ca unul era de ajuns, insa toti dezvoltatorii vor putina “glorie”.

SlideWriter for iOS lets you quickly move the cursor or select text by sliding your finger above the keyboard. It makes editing text faster and much easier than tapping and holding for every edit. It does not require a jailbreak, all functions of the built-in keyboard stay intact including splitting the keyboard.

  Cei de la TNW spun ca tweak-ul va fi disponibil in viitorul apropiat in Cydia, iar de indata ce il puteti descarca va voi anunta.

7 COMENTARII

  1. Parca e mai interesant SwipeSelection deoarece muti cursorul direct de pe tastatura de pe orice litera, pe cand la acesta il muti doar de deasupra tastaturii

  2. Ce s-a mai intamplat cu concursul “Castiga unul dintre cele 4 coduri gratuite pentru aplicatia Smart Office 2!”? Nu am vazut lista cu castigatorii. Este publicata undeva?

  3. O intrebare: Nu cred ca cel din clip are The New iPad cu jailbreak, asa ca a instalat Voice Dictation printr-un tweak. Stie cineva cum se numeste ?

  4. cu SwipeSelection din cauza faptului ca zona de slide e pe keyboard face ca uneori atunci cind scrii sa iti sara cursorul unde nu trebuie; poate ca e mai bine sa ai zona de slide deasupra keyboard-ului.