Prima Pagina Apple Mac OS X Lion 10.7.4 contine noi dovezi care indica posibila lansare...

Mac OS X Lion 10.7.4 contine noi dovezi care indica posibila lansare a Mac-urilor echipate cu Retina Display

  In cursul serii trecute Apple a lansat Mac OS X Lion 10.7.4 pentru posesorii de Mac-uri, iar in fisierele sale de sistem au fost gasite noi dovezi care indica faptul ca in viitor vom avea Mac-uri echipate cu Retina Display-uri. Totul se rezuma la asa-zisele fisiere HiDPI, adica fisiere facute special pentru Retina Display-uri. Si iOS-ul a continut asemenea fisiere inainte ca Apple sa lanseze noul iPhone 4 cu Retina Display, iar fisierele din Mac OS X au fost descoperite inca de vara trecuta.

  In momentul de fata nimeni nu stie cand anume vom avea disponibile Mac-uri cu Retina Display-uri, insa o dublare a rezolutiei Mac-urilor impune si implementarea unor ecrane capabile sa sustina acele rezolutii. Exista sanse moderate ca noile modele de Mac-uri, ce urmeaza sa fie lansate in perioada urmatoare, sa aiba Retina Display-uri, insa nu trebuie sa va bazati prea mult pe zvonurile lansate pana acum.

 • eu spun ca in curand vom avea mac-uri echipate cu retina 🙂 nu avea sens sa puna toate acele fisiere acolo doar de dragul incarcarii hardurilor utilizatorilor probabil ca macurile lansate in vara-toamna vor avea retina

 • Radu

  Sunt tare curios ce rezolutie o sa aiba 😉

 • Pai dubla pentru fiecare Mac in parte.

 • Alin Cristian

  inseamna ca iMac-ul va avea o rezolutie nu mai putin de 5120 x 2880 . o nimica toata

 • Rocz

  Este deja acel monitor Apple Thunderbolt care are rezolutia de 2048*1536, ca pe iPad 😀