O solutie de jailbreak pentru Apple TV 3 este departe de lansare

  Desi stim ca Pod2G a facut deja jailbreak tabletei iPad 3 pe iOS 5.1.1 si ca solutia sa de untethered jailbreak va deveni compatibila cu toate iDevice-urile, iata ca posesorii de Apple TV 3 nu au parte de la fel de mult noroc. Pod2G a afirmat aseara ca o solutie de jailbreak pentru acest dispozitiv este inca departe de lansare, dar stiam de mai bine de o luna ca Apple TV-ul se va dovedi a fi o adevarata provocare. Pod2G spune ca deocamdata nu exista o metoda de a injecta exploit-urile pentru iOS in Apple TV 3 si probabil va trece destula vreme pana o asemenea metoca va fi gasita avand in vedere ca acest produs nu reprezinta o prioritate pentru cineva.

  Planificam, ca si multi altii de altfel, sa imi cumpar un Apple TV 3 pentru a viziona nu doar filme ci si posturi TV cu ajutorul unui jailbreak, insa informatiile oferite de MuscleNerd si Chronic Dev Team acum cateva luni de zile m-au “ajutat” sa ma razgandesc si sa aman achizitia pana la eventuala lansare a unei solutii de jailbreak.

20 COMENTARII

  1. Daca ai un iPhone 4S combinat cu AirPlay numai e necesar jailbreak pe AppleTV
    Airvideo e foarte bun pentru vazut filmele din retea

  2. Esti modest zaone :D, Serban vezi toate posturile tv din lumea asta inclusiv sky-urile, njdemii de jocuri online, iar pentru un ipad colaborarea cu appletv este maxima si nelimitata…sa nu uitam de web browser si multimedia player, 100 de euro merita investitia.

  3. As fi si eu interesat de un ATV dar stiu prea putine lucruri despre el si ce se poate sa faca cu jailbreak. Ar fi bun articol

  4. Sudteamromania:nu mai induce in eroare oameni ca poate vedea canalele tv din toată lumea inclusiv sky.Eu am appletv 2 cu jailbreack si se vad doar cam 30 canale sky in total din Anglia,Italia etc,care 90 la suta din timp linkurile nu funcționează pt ca sunt blocate de cei de la futubox.
    Stomatolog: exista un program numit XBMC care permite instalare unor add-on-uri ex:supertv creat de un neamț care il aduce la zi si il îmbunătățește acesta ar fi acela care se presupune a vedere canale tv sky desi in ultimul timp canalele nu au prea functionat si asta pt ca neamtul nu le aduce la zi.O parte din acele canale sky au fost incluse si intro aplicatie tv făcută de curând de niște romani si vad ca funcționează foarte bine desi aplicatia romanilor are costul de un dolar pe luna.Pt cei interesați pot lasa link desigur daca Zaone nul sterge considerând ca fac reclama cum a mai facuto acum câteva zile.Eu consider ca tu Zaone ar trebui sa fii mai impartial si anume Daca noi intram pe un site de informații si eu la rândul meu am una si vreau sa o condivid cu cineva tu nu ar trebui sa stergi comentul.Pt cei interesați link:

  5. Luca ai dreptul la trei incercari, dupa care am sa te dumiresc, exista vreo trei softuri(cu bani, vreo 5 euro parca) dar nu le fac reclama aici. Nu am zis insa ca sunt si moka.

  6. Zaone tt stima pt forum si pt info. Pt restul La ce naiba ne trebuie canale tv din toata lumea? Goddd.. De asta e mf sa platesti pt ce ai k te limitezi. nu zic ca si mie imi place sa ma joc sa ma uit la un film etc da daca le ai pe toate si stai tt ziua in fata calc ipod ipad etc nu e ok deloc. Deci hai ca e frumos afara fotbal, padure, gagici etc.

  7. Sudteamromania aștept un email cu numele le add-onurile acelea care spui tu sa vad si eu ceva nou sub soare Daca nu înseamnă ca nu exista

  8. Cu ajutorul lui xbmc versiunea 11 eden puteti folosi functia AIRPLAY pe orice device de la Windows (gratuit folositi functia) pana la airplay de la alt apple ipad ipod iphone direct pe iphone ul tau.

  9. salutare baieti….. vreau sa imi spuneti si mie daca imi iau un apple tv indiferent de ce generatie ar fi se pot vedea posturi online romanesti? daca da cum? jailbreack si atat?. multumesc

  10. Salut.
    Baietii, cumparati APPLE TV 3, fara probleme1 Chiar daca cei de la FireCore nu au reusit inca sa “jailbreak-uiaasca ” apple tv 3 acum exista o solutie numita AirParrot care permite mirror-ingul calculatorului personal prin wi-fi!
    Asa ca nu mai este nevoie de jaibreak acum! costul este doar de 10 dolari! In luna iule pentru posesorii de mac, noul ML (Mountain Lion) va avea nativ “air play mirroring”. Pentru posesorii de PC ramane AirParrot cu iTunnes ssi Bonjur instalate pe PC!
    Bafta!