Sparrow 1.2 update disponibil in App Store, Apple nu permite implementarea de notificari Push

  In cursul zilei de astazi a fost lansat in App Store un update pentru celebra aplicatie Sparrow. Update-ul rezolva bugurile existente in versiunea anterioara, imbunatateste performantele, aduce un nou mod de a vizualiza mail-urile din inbox, aduce posibilitatea de a scrie email-uri din landscape mode, aduce compatibilitate cu mai multe limbi, dar nu aduce notificarile Push pe care le asteapta toata lumea. Din pacate Apple a refuzat sa le permita celor de la Sparrow sa implementeze un sistem de notificari Push ce foloseste un serviciu VoIP propriu, asa ca in versiunea urmatoare vom avea posibilitatea de a cumpara optiunea de a primi notificari Push. Cei de la Sparrow vor implementa un sistem propriu de notificari care va functiona doar in baza unui abonament anual, deci pe langa banii platiti pe aplicatie va trebui sa cheltuiti altii pentru a primi si notificarile Push.

  Iata tot ce aduce nou Sparrow 1.2 :

New features:
– Navigate between messages by swiping up and down
– Landscape composing
– Edit and create label/folder
– Localization in 9 languages: English, French, German, Spanish, Italian, Japanese, Dutch, Russian, Chinese

Bug fix:
– Composer scrolling with some keyboards
– Draft being displayed has empty cells in all mail
– Wrong contact is kept in autosuggest when composing
– Charset issue

You were more than 16 000 helping us on our Apple quest to get the VoIP privilege.  We can’t thank you enough for your support. Unfortunately, Apple has confirmed that they are not willing to do any exception to the rule and that Sparrow will NOT be granted with the privilege. This means we’ll have to do Push on our side and that it will be integrated as a yearly subscription into Sparrow’s future update.

  Sparrow ar fi o aplicatie extraordinar de utila daca ar avea Push, insa nu stiu daca ea va merita achizitionata in conditiile in care serviciu va trebui cumpara separat.

Pretul initial:
Numele:
Sparrow

2.39

s





Developer: Sparrow SARL
Categoria: Utilities


Descriere: Sparrow is an iPhone mail client designed with love to provide you with an efficient and pleasant mailing experience.
With its pane navigation, its new threading system and many
new features, you’ll never…


Dimensiunea aplicatiei este: 9.6 Mb