Prima Pagina aplicatii iOS 6 incepe sa fie testat de Apple, apare in statisticile aplicatiilor...

iOS 6 incepe sa fie testat de Apple, apare in statisticile aplicatiilor din App Store

  Cu mai putin de o luna inaintea WWDC 2012 si posibila prezentare/lansare a iOS 6 beta, iata ca dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS vad in loguri primii utilizatori ai acestui sistem de operare. Mai multi dezvoltatori de aplicatii pentru iOS au observat ca inginerii Apple le testeaza aplicatiile, deci compania verifica daca aceasta versiune a sistemului de operare functioneaza corect cu titlurile din App Store. Acelasi lucru s-a intamplat anul trecut cand Apple a inceput sa testeze iOS 5 in aceeasi perioada si l-a prezentat oficial la WWDC 2011.

  Practic ne putem astepta ca in ziua keynote-ului WWDC 2012 sa avem prima versiune a iOS 6 disponibila pentru download si atunci vom putea testa o parte dintre noile functii pe care Apple le-a pregatit pentru noi.

 • Razvan

  Sper doar sa schimbe interfata, altfel nu cred ca mai repeta succesul de la 4s incoace.

 • Mihai_rt

  Speranta moare ultima, dar nu cred ca vom vedea prea multe schimbari

 • B06DAN

  @Razvan Te inseli. Toate iphone-urile vor avea succes, chiar daca nu schimba interfanta, chiar daca nu maresc ecranul. Cu fiecare iphone lansat toata lumea se plangea ca nu are aia, nu are aia si totusi se vand in draci.

 • djcata

  @B06DAN ai dreptate

 • @B06DAN din pacate s-ar putea sa ai dreptate, dar un utilizator de iphone sigur vor pierde…subsemnatul :). Iti dai seama ca paguba o sa le fac :))

 • Marius-George T.

  Nu cred ca vor fi asa multe schimbări la iOS, dar cine știe.

 • ImobiliariX

  Nu Înțeleg de ce vreți alta interfata?
  Interfata actuala a convins milioane de utilizatori sa-si achiziționeze un iPhone prin simplitate si intuitivitate. Bineinteles ca mai sunt si alți factori dar interfata are rol pregnant