iOS 5.1.1 si o posibila rezolvare a unor probleme privind autonomia bateriei aparute dupa un OTA UPDATE

  Dupa update-ul la iOS 5.1.1 unii utilizatori s-au plans ca autonomia bateriei propriilor terminale nu s-a dovedit a fi mai buna decat in cazul iOS 5.0.x sau 5.1. Metode universale pentru rezolvarea acestei “probleme” nu exista, insa pentru cei care au facut OTA Update la iOS 5.1.1 ar putea exista o metoda foarte simpla de a rezolva totul, insa desigur ca nu aveti siguranta ca ea va functiona. Inainte de a aplica metoda aceasta este recomandabil sa faceti un backup dispozitivului vostru prin iTunes ori iCloud deoarece veti pierde toate parolele salvate pentru Wi-Fi-uri.

  Daca ati facut backup sau nu va intereseaza sa tineti minte acele parole, atunci mergeti in Settings>General>Reset si alegeti optiunea Reset Network Settings. Telefonul se va reseta si dupa ce va reincarca sistemul de operare ar trebui sa observati o imbunatatire in ceea ce priveste autonomia bateriei dispozitivului vostru. Daca ea totusi nu functioneaza atunci puteti face un restore la iOS 5.1.1 si puteti evita reinstalarea backup-ului dispozitivului dupa restore, iar asa veti pierde toate datele, dar ati putea avea o autonomie mai buna.

  Revin si va spun ca metoda a functionat doar pentru cei care au facut OTA Update la iOS 5.1.1, deci daca o incercati pe un terminal la care ati facut update din iTunes sau restore din iTunes, atunci exista sanse mari ca rezultatul sa nu fie cel asteptat.