Tepe cu aplicatii din App Store: App Icons

  Uitandu-ma astazi prin App Store am observat ca pe locul 3 in topul celor mai cumparate aplicatii se plaseaza un titlu care din pacate este nimic mai mult decat o pacaleala. Aplicatia se numeste App Icons si ni se spune ca putem personaliza iconitele din Home Screen-ul iDevice-urilor noastre, insa realitatea este ca lucrurile nu stau chiar asa. Dezvoltatorul spune ca putem modifica iconitele aplicatiilor instalate si ca putem adauga scurtaturi pentru diverse setari ale iOS, insa totul este doar o mare, mare minciuna, deoarece Apple nu le permite dezvoltatorilor sa faca asa ceva.

Customize your Home Screen icons without jailbreaking your device! Personalize your iPhone, iPod touch and iPad with original custom icons and make your friends green with envy!

With App Icons your Home Screen will never be the same. No more standard and sometimes boring icons. Design truly original icons that will add more color and personality to your screen.

  Din pacate in ultima vreme tot mai multe aplicatii de acest gen apar in App Store si ar trebui sa va feriti de ele, altfel riscati sa aruncati banii aiurea. App Icons este o teapa si trebuie sa va feriti de ea.

10 COMENTARII

  1. @zaone: daca au un designer bun aplicatia poate sa isi faca treaba. poate oferi imagini mai multe in bundle-ul aplicatiei pe care le poti salva in camera roll si sa le setezi ca background, am folosit odata o astfel de aplicatie 🙂

  2. Saltare, de fapt face cam tot in afara de shortcuturi la settings! Poti face alte icoane pt aplicatii (cea originala ramane) si ce imi place mie este ca poti sa faci iconite cu poza pentru a suna direct pe cineva (asta chiar imi lipsea din Android).

  3. @Zaone crede-ma, am luat aplicatia si poti face un icon total nou, cum vrei tu (chiar sa scri sub el web sau www sau ce vrei), la Safari sa zicem pe care il poti folosi independent de cel pe care ti l-a dat Apple in marinimia sa.