Prima Pagina aplicatii Tepe cu aplicatii din App Store: App Icons

Tepe cu aplicatii din App Store: App Icons

  Uitandu-ma astazi prin App Store am observat ca pe locul 3 in topul celor mai cumparate aplicatii se plaseaza un titlu care din pacate este nimic mai mult decat o pacaleala. Aplicatia se numeste App Icons si ni se spune ca putem personaliza iconitele din Home Screen-ul iDevice-urilor noastre, insa realitatea este ca lucrurile nu stau chiar asa. Dezvoltatorul spune ca putem modifica iconitele aplicatiilor instalate si ca putem adauga scurtaturi pentru diverse setari ale iOS, insa totul este doar o mare, mare minciuna, deoarece Apple nu le permite dezvoltatorilor sa faca asa ceva.

Customize your Home Screen icons without jailbreaking your device! Personalize your iPhone, iPod touch and iPad with original custom icons and make your friends green with envy!

With App Icons your Home Screen will never be the same. No more standard and sometimes boring icons. Design truly original icons that will add more color and personality to your screen.

  Din pacate in ultima vreme tot mai multe aplicatii de acest gen apar in App Store si ar trebui sa va feriti de ele, altfel riscati sa aruncati banii aiurea. App Icons este o teapa si trebuie sa va feriti de ea.