iCar s-ar fi numit masina pe care Steve Jobs dorea sa o dezvolte

  Steve Jobs a lucrat la numeroase proiecte de-a lungul vietii sale si in afara televizorului despre care ati auzit toti deja, Steve Jobs avea in plan dezvoltarea unei masini care s-ar fi numit iCar. Desigur ca ea nu ar fi aratat precum cea din imagini, insa se pare ca proiectul imaginat de catre Jobs este cat se poate de real si daca ar mai fi trait astazi, probabil l-ar fi pus in practica. Informatiile vin de la un membru al consiliului director al companiei Apple, Mickey Drexler, deci sunt cat se poate de reale, insa din pacate nu vom sti vreodata ceea ce dorea Steve Jobs sa faca.

„Look at the car industry; it’s a tragedy in America. Who is designing the cars?” Drexler said. „Steve’s dream before he died was to design an iCar.””And,” Drexler added with a coy smile, „it would’ve been probably 50% of the market. He never did design it.”

  Lasand masina la o parte, Drexler sustine ca Apple ar putea lansa un televizor in viitorul apropia, insa fara sa dea detalii clare cu privire la acest aspect. In concluzie, Steve Jobs planuia sa intre in multe industrii, insa din pacate nu a mai avut ocazia, altfel am fi asistat probabil la cozi lungi in fata dealerilor de masini.