Un grup de americani suparati actioneaza Apple in instanta pentru ca serviciile iCloud se intrerup

  Nimic nu este perfect in lumea aceasta, serviciile companiei Apple nu fac exceptie, insa un grup de americani suparati pare sa nu fi inteles acest lucru si a hotarat sa dea Apple in judecata pentru ca serviciile iCloud sunt uneori nefunctionale. Se pare ca unii utilizatori ai MobileMe au incercat sa faca tranzitia la iCloud insa in acest proces au avut perioade in care nu si-au putut accesa conturile de email si, conform lor, aceste probleme ar fi avut consecinte devastatoare. Ei spun ca Apple a mintit cand a promovat serviciul iCloud care se intampla sa intampine si probleme.

Throughout the migration, Apple failed to adequately ensure that features MobileMe users were paying for would be accessible, including access to their e-mail accounts for which customers pay additional fees. As a result, numerous MobileMe users suffered damage from the inability to access their individual accounts. Unfortunately for many users it doesn’t ‘just work’ and has resulted in a series of headaches due to lack of syncing ability, lack of email functionality and other complications and losses and corruption of data. In fact a number of users have been forced to hire outside technical assistance at significant cost, just to migrate to the iCloud platform or get around it to obtain minimal functionality of emails and other systems.

  Practic acei utilizatori erau suparati ca desi plateau pentru serviciile de email, au ajuns in imposibilitatea de a le mai accesa si au decis ca Apple trebuie sa le plateasca daune intr-un proces. Totusi procesul nu se refera doar la probleme de functionalitate, ci si la imposibilitatea de a uni doua Apple ID-uri, unul dintre utilizatori fiind suparat ca a fost obligat sa aleaga intre email-ul folsit pentru MobileMe si altul cu care inregistrase Apple ID-ul. Problemele de functionalitate sunt normale pentru orice fel de sisteme informatice, insa cele privind unirea Apple ID-urilor ar trebui rezolvate si poate se va gasi vreo instanta care sa ii “convinga” pe cei de la Apple sa faca acest lucru.

1 COMENTARIU

  1. vreau sa va intreb ceva .. pana la urma americanu ala care a dat apple in judecata pentru ca a platit de doua ori aceiasi melodie in itunes ce a facut ? a castigat ? Pentru ca am aceiasi problema .. mi sa intamplat sa platesc de 2 ori la o soneri .. si am extrasul de cont care arata perfect ca am platit de 2 ori aceasi suma pentru aceasi sonerie :))