App Store-ul si bugurile care te impiedica sa descoperi aplicatii

  Daca folositi aplicatia App Store din propriile iDevice-uri atunci stiti sigur ca ea are anumite probleme de functionalitate si din pacate ele pot afecta felul in care voi descoperiti aplicatiile din magazinul companiei Apple. Una dintre aceste probleme o aveti evidentiate in imaginea de mai sus unde o aplicatie, care nu face exact ceea ce spune ca face, apare duplicata ocupand locul uneia care cu siguranta s-ar fi dovedit a fi utila pentru voi. Dragon Search este aplicatia ce nu apare in acest top al App Store-ului din iOS si cred ca multi ar fi de acord ca acea aplicatie merita fara discutie descarcata in locul Call Recorder.

  Din pacate asemenea probleme apar destul de des in App Store-ul celor de la Apple si compania nu se prea grabeste sa le rezolve. Am intalnit de multe ori duplicari de genul acesta, in general o inchidere completa si o redeschidere a aplicatiei rezolva totul, dar multi nu stiu ce masuri trebuie sa ia.

8 COMENTARII

  1. Eu am bug in appstore-ul la itouch-ul meu, de fiecare data cand accesez primul meniu(featured) imi da eroarea your request could not be completed…care ar fi baiul(iTouch 4,iOS 5.0.1)

  2. Daa si la mine , am intalnit de multe ori problema asta . Plus ca mai am multe altele (erori cand nu mi se incarca pagina , imi da crash si multe altele…) .

  3. La mine deagon searcah apare prima , am appstore-ul setat pe romania , sau a 3-a , oricum apare acolo la top paid sau top free deagon search si deagon dictation 🙂

  4. si mai am o problema mica,am sters niste seriale cu ajutorul lui ifile,si cu toate ca ele nu mai “exista”,asta insemnand ca eu nu le vad,spatiul este totusi ocupat! Le-a sters,dar nu chiar!

  5. salutare tuturor,

    poate ma ajuta si pe mine cineva, tot in legatura cu problema gasirii aplicatiilor, desi banca transilvania are aplicatie in app store eu nu o gasesc. Daca incerc sa iau link direct din pagina lor deasemeni nu o gaseste. Stie cineva de ce ? Ce e de facut ? Sa fie asta pentru ca nu sunt in Romanica lui Base ? va rog ptr mine e important….. astept un pm sau o solutie. M mult !

  6. Merci mult cristi…am rezolvat,se pare ca ifile trimite fisierele intr-un recycle bin ,iar cu icleaner le-am sters si de acolo:) mai ramane bug-ul cu appstore:d