Prima Pagina accesorii IdoStand – conceptul unei carcase utile pentru iPhone-ul tau

IdoStand – conceptul unei carcase utile pentru iPhone-ul tau

  IdoStand este conceptul uei carcase pentru terminale iPhone care permite utilizatorilor sa o foloseasca pe post de stand pentru a viziona un film, purta o discutie prin FaceTime, etc. Carcasa are pe laterale doua “brate” care se deschid independent unul de celalalt, deci putem utiliza accesoriul ca si stand fie in landscape, fie in portrait mode cu iDevice-ul vostru. Din pacate carcasa este prezentata doar cu titlul de concept deocamdata, insa daca exista lume interesata de ea, atunci probabil un producator se va gandi sa o lanseze pe piata.

 

 • Tudor

  Faima si utila dar cam groasa

 • Andrei

  Pare interesanta. As vrea sa imi cumpar un bumper metalic de la ElementalCase si nu stiu daca se merita :\ si luand in considerate pretul destul de mare ( in general peste 200 Ron) nu stiu daca se merita sau nu. A incercat cineva bumperurile lor?

 • M.Adrian

  Salut andrei,nu am incercat cele de la element dar mi am comandat Tiger Blade din aluminiu pe net (!160 de lei) si dupa 8 zile de folosit am dat-o jos pentru ca se prinde cu 4 suruburi mici si asta e un inconvenient pentru mine ca nu il pot pune in dock si ma enerveaza, il vand daca esti interesat , cu un pret mai micut.

 • Andrei

  Adrian te referi la aceast bumper? http://www.iphone-store.ro/146-bumper-iphone-metalic-blade.html , daca da, nu sunt interesat pentru ca nu imi incape jackul de la casti inauntru

 • rundown

  urat cu crengi

 • Vlad

  Ar fi fost mai interesant pentru iPad.
  Nu percep utilitatea pentru un iPhone
  Chestiune de gusturi

 • Danpuf

  Eu il vad util, de exemplu ma uit la pro tv live, il sprijin de scrumiera sau Pachetul de tigari