Presedintele companiei Samsung are in vedere cateva propuneri care ar putea incheia disputele legale cu Apple

  Dimineata v-am spus ca presedintii companiilor Apple si Samsung se vor intalni in zilele urmatoare pentru a incerca sa ajunga la o intelegere care ar permite incheierea disputelor legale din SUA. Acum aflam de la Reuters ca presedintele companiei Samsung are deja cateva propuneri care ar putea ajuta la incheierea acestei intelegeri importante. Una dintre aceste propuneri ar implica licentierea reciproca a tehnologiilor detinute de cele doua companii, insa e greu de crezut ca Apple va fi dispusa sa accepte asa ceva.

Samsung Electronics’ mobile division chief JK Shin said on Sunday the South Korean technology giant was still seeking to resolve differences in its international patent war with Apple Inc.. “There is still a big gap in the patent war with Apple but we still have several negotiation options including cross-licensing,” Shin told reporters at Seoul airport shortly before his departure for the United States.

  Desi nimeni nu stie care va fi rezultatul acestor negocieri, important este ca ambele companii fac pasi importanti pentru rezolvarea disputelor si o posibila intelegere incheiata pentru SUA s-ar putea aplica la nivel global. In zilele urmatoare vom afla mai multe in legatura cu discutiile dintre reprezentantii celor doua companii si eu sper ca ele sa se finalizeze intr-un mod care sa fie benefic pentru toata lumea.