Prima Pagina Apple Presedintele companiei Samsung are in vedere cateva propuneri care ar putea incheia...

Presedintele companiei Samsung are in vedere cateva propuneri care ar putea incheia disputele legale cu Apple

  Dimineata v-am spus ca presedintii companiilor Apple si Samsung se vor intalni in zilele urmatoare pentru a incerca sa ajunga la o intelegere care ar permite incheierea disputelor legale din SUA. Acum aflam de la Reuters ca presedintele companiei Samsung are deja cateva propuneri care ar putea ajuta la incheierea acestei intelegeri importante. Una dintre aceste propuneri ar implica licentierea reciproca a tehnologiilor detinute de cele doua companii, insa e greu de crezut ca Apple va fi dispusa sa accepte asa ceva.

Samsung Electronics’ mobile division chief JK Shin said on Sunday the South Korean technology giant was still seeking to resolve differences in its international patent war with Apple Inc.. “There is still a big gap in the patent war with Apple but we still have several negotiation options including cross-licensing,” Shin told reporters at Seoul airport shortly before his departure for the United States.

  Desi nimeni nu stie care va fi rezultatul acestor negocieri, important este ca ambele companii fac pasi importanti pentru rezolvarea disputelor si o posibila intelegere incheiata pentru SUA s-ar putea aplica la nivel global. In zilele urmatoare vom afla mai multe in legatura cu discutiile dintre reprezentantii celor doua companii si eu sper ca ele sa se finalizeze intr-un mod care sa fie benefic pentru toata lumea.

 • omuldinoglinda

  Pana acum a fost relativ usor sa apara inovatii din partea celor doua companii, dar acum piata nu mai e noua, asa ca daca ar incheia macar o parte din disputele duse la tribunal poate s-ar concentra si mai mult asupra produselor si atunci intr-adevar, pe langa ei, am avea si noi de castigat.

 • Alex S

  Inovatiile le aduc inginerii nu avocatii.

 • KFF

  Sa cumpere odata Apple 51% din Samsung si au rezolvat toate problemele .

 • paul_bh

  Nu e nevoie de 51% din Samsung pt a detine controlul, probabil cu 25 % esti actionar majoritar.

 • voi chiar vorbiti despre SF uri aici:)) apple sa detina samsung:))

 • Mihai_rt

  Cum apple foloseste la randul sau tehnologii licentiate si ei ar trebuii sa permita acest lucru

 • al calin

  @kff chiar crezi ca daca apple detine atatia banet poate compara orice????
  sunt unele lucruri mai presus de bani
  important e sa ajunga la un acord si sa termine circul inceput
  sunt prea mari si prea dependenti unii de altii pt a continua in modul asta