Prima Pagina Apple Actiunile companiei Apple, evolutia negativa pe bursa americana si momentul perfect pentru...

Actiunile companiei Apple, evolutia negativa pe bursa americana si momentul perfect pentru efectuarea unei investitii

  Actiunile companiei Apple au fost in ultimele luni in atentia presei internationale deoarece au avut o evolutie extrem de buna, asta pana la inceputul lunii aprilie. Atunci o actiune a companiei Apple costa nu mai putin de 630$ pe bursa americana, insa de atunci ele au inregistrat o depreciere importanta si in momentul de fata sunt cu 100$ mai ieftine. Perioada de dupa lansarea iPad 3 s-a dovedit a fi extrem de buna pentru Apple, insa iata ca acum, cu doar cateva saptamani inaintea WWDC-ului lucrurile sunt complet diferite.

  Avand in vedere ca Apple urmeaza sa prezinte foarte multe lucruri interesante la WWDC 2012, exista sanse mari ca actiunile companiei sa creasca in valoare si daca sunteti interesati sa faceti rapid bani, atunci acum e momentul sa cumparati actiuni ale companiei americane. Inaintea fiecarui eveniment important valoare actiunilor creste incet, iar dupa prezentarea produselor valoarea continua sa creasca pentru cateva saptamani, deci o actiune de 530$ acum ar putea valoara aproape 700$ peste doar 3 saptamani de zile, iar in cazul unei achizitii mari investitorii pot obtine un profit destul de bun.

LIKE
Articolul anteriorCe fel de geek esti?(Infografic)
Urmatorul articolCastiga iPad 3 cu evoMAG!
 • Deac Bogdan Alexandru

  De unde putem sa luam in Romania si in ce conditii?

 • De la bursa de valori bucuresti.

 • Bogdan

  Poti tranzactiona si prin brokeri daca iti ofera suport pentru stocks. A nu se face confuzie cu brokerii forex, aia e alta dracie.

 • supermario

  Daaa poate valora 700$ sau mai bine poate nu…..Cam ce ar putea lansa apple interesant acum in iunie??O sa anunte un nou ios 6 care va fi lansat in toamna cu noul iphone?Pe baza asta vor creste actiunile apple?Nici gand….
  Oare de ce si cei din conducerea apple care aveau actiuni si le-au vandut cand a fost pragul maxim???Il astept pe fratele KFF sa ne explice cauza acesrtei scaderi carev pentru el este minuscula,dar ea este foarte semnificativa,aproape 20% si se mai spunea ca sunt subevaluate actiunile,atunci de ce nu urca:)

 • Castravete

  Actiunile vor continua sa creasca o sa vedeti

 • Florin Pavel

  Pot sa iau o singura actiune?

 • Poti, daca iti ia cineva.