Foxconn va investi 210 milioane de dolari intr-o noua linie de productie in care va asambla produse ale Apple

  Foxconn este cel mai mare colaborator al companiei Apple, majoritatea produselor celor din Cupertino fiind asamblate in fabricile chinezilor. Colaborarea dintre ei se va extinde in viitor deoarece compania Foxconn va investi nu mai putin de 210 milioane de dolari intr-o noua linie de productie care va asambla doar produse ale Apple. Noua linie de productie va fi construita in orasul Huai’an, va intra in functiune in luna octombrie a acestui an, insa deocamdata nu se stie ce produse vor fi asamblate acolo.

The plant, covering an area of 40,000 square meters, plans to hire 35,800 employees. 

The annual output value of the plant is expected to reach 6 to 7 billion yuan ($949 million to $1.1 billion), and the import and export value will be $55.8 million, the office said.

  Aproape 36.000 de angajati vor lucra la noua linie de productie a companiei Foxconn, deci vorbim despre o constructie extrem de mare si foarte importanta. Angajarea unui numar atat de mare de persoane denota faptul ca Apple estimeaza o crestere substantiala a vanzarilor in viitorul apropiat, dar deocamdata nu se stie ce produsese vor vinde mult mai bine.