Prima Pagina Cydia NoPowerDown impiedica inchiderea iDevice-ului tau

NoPowerDown impiedica inchiderea iDevice-ului tau

  NoPowerDown este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia, iar principala sa functie este de a impiedica inchiderea iDevice-ului tau. In mod normal inchiderea unui terminal se face prin apasarea indelunga a butonului Lock si prin efectuarea unui swipe din stanga spre dreapta folosind butonul din interfata de inchidere a iOS. Ei bine prin instalarea acestui tweak dezactivati acea interfata si apasarea indelunga a butonului Home nu va mai avea vreun efect, deci nimeni nu va mai putea inchide acel iDevice.

Do you hate it when people turn off your device, and you have a tethered jailbreak? Well, NoPowerDown prevents the slide to power off UI from appearing, thus blocking most n00bs from turning off your device. *Note*: Cydia and other tweaks like SBSettings can still turn your device off. This just modifies the stock way of turning the device off.

  Tweak-uri precum SBSettings vor putea inchide terminalul vostru, insa asta numai daca le aveti instalate. pentru a reseta terminalul dupa instalarea acestui tweak va trebui sa apasati simultan butoanele Home + Lock si sa le tineti apasate pana cand ecranul iDevice-ului se inchide. NoPowerDown este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

 • villman89

  O prostie

 • Marius Penteliuc

  Eu sunt de părere că e folositoare.
  Eu personal am folosit Activator ca să dea respring la iDevice atunci când țineam Power apăsat 2 secunde ca nimeni să nu poată să îmi stingă iDevice-ul (ca măsură de precauție în caz de furt ca hoțul să nu poată a-l stinge, eu putând bloca și urmării iDevice-ul cu Find My iPhone :D) și îmi personalizam un gest știut doar de mine și imposibil de nimerit pentru a-l stinge.
  Deci puneam o piedică. Cine vroia să îl stingă îi dădea defapt respring din moment ce pentru a apărea slider-ul de stingere apare mult după 2 secunde.
  Voi ați încercat ceva asemănător?

 • Rizea Mihai

  @Marius Penteliuc…poate sa ii dea reset default si nu mai merge smecheria cu respring 😉

 • DuRo

  @ Marius
  Cum ai facut sa iti opresti telefonu cu un gest stiut doar de tine?

 • :)

  foarte util cand aveti tethered jailbreak 😛 + power alerter
  al meu nu se mai inchide nici cand se termina bateria :)))

 • edy

  @Marius Penteliuc cu o agrafa iti scoate cartela si nu trebe sa iti stinga idevice-ul daca este furat…si un restore poate da foarte usor

 • MarioXXL

  Bravo baieti…….spuneti m-ai multe ca asa invata si hotii ce au de facut…sunteti fantastici…BRAVO

 • Cel m-ai bun e iCaughtU !!! In momentul in care vrea hotul sa-ti inchida telefonul ii face foto cu front camera si ti-o trimite pe mail cu locatia acestuia !!! Apoi poate sa- stinga … Daca vrea insa tre sa stie codul altfel nu-l poate stinge sau reseta ….. Si de fiecare data cand apasa butonul sa stinga device-ul se repeta treaba cu mail-ul ….

 • Marius Penteliuc

  @Rizea Mihai: Reset cu Butonul Home și Power? Am testat-o și nu reușește să îl stingă că parcă repornește singur. Dar nu mai sunt sigur. Ai ceva dreptate.

  @DuRo: Folosești Activator și alegi un gest de acolo. De exemplu eu îl stingeam folosind un gest cu două degete în Lockscreen de la stânga la dreapta.

  @edy: sunt conștient de partea cu cartela deși încă mai ai șanse cu Wi-Fi. Iar chestia cu restore am încercat-o și eu. Aici ar trebuii să fie mai atentă Apple.

  Dar măcar ai anumite piedici puse și cel mai folositor este atunci când îl iau prietenii tăi să îți facă farse sau în alte împrejurări când am găsit folositoare această metodă.
  Și da, știu că nu e o soluție garantată dar măcar e mai bună decât nimic. 😀

 • Rizea Mihai

  @Marius..ma refer sa intre in actiator si sa ii dea reset settings