Apple ar fi contractat Sony pentru a produce noile ecrane in-cell ale iPhone 5

  Acum o luna de zile a fost adusa in discutie posibila implementare a unui nou tip de ecran in iPhone-ul pe care Apple urmeaza sa il lanseze in toamna acestui an. Practic ar trebui sa avem in iPhone 5 ecrane construite folosind tehnologia in-cell care ar trebui sa fie mai subtiri si ar trebui sa contribuie la o reducere a dimensiunilor noului dispozitiv. Desi deocamdata nimeni nu stie sigur daca Apple va folosi aceste ecrane, o publicatie din Taipei sustine ca Sony ar fi fost aleasa de catre Apple pentru a produce display-uri folosind tehnologia in-cell.

Japan’s Sony Mobile Display began mass production of in-cell touch panels in February, as the Sony Corp unit gets ready to supply the key component for Apple Inc’s next-generation iPhone 5, IHS Displaybank senior analyst Stone Wu said. Two other Japanese panel suppliers — Sharp Corp and Toshiba Mobile Display — and LG Display Co of South Korea have also been tapping into the iPhone 5 panel supply chain, with the three companies scheduled to start mass production of the smartphone panels before the end of this month, he said.

  In momentul de fata mai multi producatori de ecrane ar fi fost contractati de Apple pentru a produce display-urile ce urmeaza sa ajunga in iPhone 5 si unii dintre ei au inceput productia chiar de luna trecuta. Sony ar urma sa inceapa productia noilor ecrane in viitorul apropiat, iar in timpul verii unitatile ar trebui sa ajunga in numar mare la fabricile Foxconn unde urmeaza sa fie asamblate. Daca aceasta tehnologie va ajunge sau nu in viitorul iPhone vom afla abia in lunile urmatoare, sau chiar in toamna, insa numai daca partenerii Apple vor reusi sa produca indeajuns de multei unitati.

9 COMENTARII

  1. nush cine facea inainte ecranele insa sony pare ok pt jobul asta. poate n-o sa mai vedem bk bleeding (si unele iphoneuri au ceva bkb) pe noile terminale.

  2. Ce ecrane sunt in The New iPhone sunt deja fabricate si isi asteapta telefonul. Nu se bazeaza Apple ca intr-o luna, doua.. se fac 30 mil de display-uri, ca sa le paota asambla. Ce se incepe acum, probabil va fi folosit la anul.

    Design-ul este deja, materialele sunt deja, probabil deja a inceput si asamblarea, daca mai e ceva de lucru e la iOS6, atat…

  3. Cosmin are dreptate. Prototipurile au fost deja testate, poate anu trecut chiar. Urmatorul iphone deja are un design si o configuratie. Multi bat câmpii de pomană. Voi chiar credeti ca sta Apple sa testeze repede acum 3,9 inch pt octombrie. Poate e un prototip pt 2014-2015 in nici un caz oct 2012. Treburile se stiu cu mult dinainte. Apple da tonul si nu invers.