Special Operations Apps – “echipament militar” compatibil cu iPhone-ul si tableta iPad

  Armatele din intreaga lume testeaza tot felul de aplicatii si dispozitive care functioneaza si cu smartphone-uri sau tablete disponibile deja pe piata, insa o companie americana face un prim pas spre aducerea acestui gen de dispozitive pentru civili. In imaginea de mai sus aveti prezentate echipamentele pe care compania americana le ofera spre achizitie utilizatorilor si vedeti ca vorbim despre echipamente care in mod normal le-am gasi montate pe arme, fie in trusa de lupta a unor soldati.

  Folosind aceste echipamente si aplicatii speciale putem inregistra imagini foto/video in aproape orice conditii, putem face geotagging precis pentru ele si daca dorim, le putem monta la arme impreuna cu iDevice-urile. Aplicatiile special concepute pentru noi preiau toate informatiile necesare din acest gen de dispozitive si cu ajutorul lor puteti supraveghea pe oricine in aproape orice fel de conditii, iar materialul inregistrat este disponibil direct in forma digitala. Ideea din spatele acestui gen de dispozitive este mai mult decat interesanta, insa ele sunt facute pentru companii de securitate, deci nu oricine si le poate permite.

3 COMENTARII

  1. Ce stupizenie . Maine vezi un soldat cu un m4a1 cu iphone incorporat pe arma..si zice -Ah al draku mia tras in iphone .