Care este tweak-ul tau favorit din Cydia?

Cydia Logo

  Cydia este cel mai mare magazin virtual de tweak-uri si aplicatii pentru iDevice-uri jailbroken, iar in el veti gasi cu siguranta ceva care sa va permita sa va personalizati terminalul dupa bunul plac. Foarte multi utilizatori folosesc multe astfel de tweak-uri si aplicatii pentru a extinde functionalitatea propriului iDevice, iar cu ajutorul lor putem transforma iOS-ul in sistemul de operare pe care Apple ar fi trebuit sa il dezvolte. Folosind mai multe tweak-uri din Cydia, sunt sigur ca multi dintre voi au macar un tweak favorit, iar prin acest articol incerc sa aflu care este tweak-ul vostru favorit si ganditi-va ca printr-un comentariu ajutati alti posesori de iDevice-uri sa gaseasca tweak-uri utile.

  Zephyr este tweak-ul pe care il instalez primul dupa un jailbreak si in momentul de fata el ocupa primul loc in topul preferintelor mele. Tweak-ul tau preferat este… ?

86 COMENTARII

  1. Springtomize este unul din cele mai bune,nici zephyr nu este de neglijat,am cateva tweak’uri preferate si fara ele nu vad asa functional ios!

  2. 1. Zephyr, 2. Sbsetings, 3.weekilbackground. Si cam astea sunt de top la mine. De cand cu zephyr am si uitan de homebutton 🙂

  3. Remove bg+sbsetting si cel mai bun si cel mai cel si extraordinar airblue sharing este ceva ce iphone duce lipsa de ani de zile:)

  4. Ce ma mira pe mine din comentarile de aici este faptul ca foarte multi fac jailbreak pentru INSTALOS dar nici unul nu are tupeu sa recunoasca :))

  5. am instalat si eu sprintomize2 si de cate ori dau acolo sa puna 5 iconuri in doc nu merge..tot 4 raman, i-am dat si respring si reboot si tot nu vrea. singura chestie care merge e sa faca ca un televizor vechi cand il blochez….

  6. CyDialer,FakeLocation,AutoAnswer,AdBlocker,BrowserChanger,CallBar,Copic,InfiniDock,InfiniFolders,PwnTunes,VoiceActivator,IblackList,iWep Pro,SimManager,iFile,Insomnia Pro,MultiCleaner,3GUnrestrictor 5,MultiiconMover,WeatherIcon,AirBlue,FakeMail,Spoof,iSleppWell,Installous,Zephir,Loader,IconRenamer,AnyRing,WifiFoFum,….

  7. Multumesc, acum am aflat de zephyr 🙂
    eu folosesc:
    bitesms – o alta app pentru sms mult mai completa
    color mail labels – ca sa-mi deosebesc mail-urile (folosesc mai multe conturi)
    five icon dock – 5 app in dock
    infinifolders – mai mult de 12 app intr-un folder
    iphonedelivery – remitere rapoarte
    iprotect – poti sa pui parola pe orice app
    lockinfo – stergi/citesti mail-uri/sms/etc direct din lock screen
    mail more photos – poti sa adaugi mai mult de 5 poze direct din app Photos

    si cam atat.

  8. Five Icon Dock
    Five-Column Springboard
    FolderEnhancer
    iPhoneDelivery
    Mail More Photos
    Activator
    Zeppelin
    P.S. pentru carcotasi, unele sunt platite, altele free.

  9. Winterboard . Fara tema mea GlassKlart nu as putea trai. Dar in combo cu Springtomize 2 . Ar fi perfecta o aplicatie care sa umble la tot ce tine de design pe iPhone .

  10. sbsettings , zephyr, insomnia, SIManager…

    Stie cineva cum se numeste aplicatia din Cydia prin care poti inchide aplicatiile active , fara sa mai apesi pe X-ul lor ?

  11. FolderEnhancer , springtomize, quickdo, iwep pro, sa nu uitam de installous :)))

    SBSettings e prea inghesuit si consuma o gramada de rami .. la ce il folositi?

  12. Dar nu am vazut pe nimeni sa zica ceva de SAM , cu care multi dintre voi v-ati decodat iDevice-ul sau v-ati facut notificarile push!

  13. multumesc pt raspunsuri , o sa le incerc. Tweeakul pe care-l cautam inlocuieste x-ul de la fiecare aplicatie deschisa , si printr-un gest jos-sus inchide aplicatia

  14. Așa da mai bagati si pentru noobi, dar cu detalii :). Sss te rog nu găsesc iPhonedelivery mă puteți ajuta.

  15. TOP 10 1.Springtomize 2 2.QuickDo 3.SBSettings 4.Zephyr 5.CallBar 6.SwipeSelection 7.Reveal 8.Switchy 9.Notificator 10.Applocker

  16. @Alexandru(comentariul 35)…Pt. A pune 5 iconite in Dock cu Springtomize trebuie sa intri in Springtomize-Dock actuvezi penultimul Use Custom Number dupa care intri in ultima si alegi nr. De iconite pe care il doresti.Iesi din Dock si dai in dreapta sus sa reincarce si apoi respring.Acum normal ar trebui sa poti trage a cincea iconita in Dock(sau cate ai ales).

  17. Cine stie cum se numeste tweak-ul care pune direct butonul de inchidere pe fiecare din aplicatiile din background, fara sa mai tin apasat lung pe aplicatie? L-am avut, dar am uitat 🙂 Multumesc,

  18. Se poate sa imi spuneti un tweek asemanator cu barrel? Care sa faca iconitele sa aiba un efect anume asemanator cu barrel..?

  19. Se poate sa imi spuneti un tweek asemanator cu barrel? Care sa faca iconitele sa aiba un efect anume asemanator cu barrel

  20. ce tweak imi recomandati pntru a trimite sms-uri de pe ipad ?
    la sms-uri nu ma refer la cele gratuite gen imessage, ma refer la sms-uri normale platite pe 3g
    multumesc