Foxconn va produce panouri tactile pentru iPhone-uri in baza unor tehnologii furnizate de Sharp

  In luna martie a acestui an Sharp si Foxconn au incheiat un parteneriat pentru dezvoltarea tehnologiilor pentru ecrane tactile, iar acum fac primul pas in acest sens. Foxconn va construi o noua fabrica in China, iar in ea va produce si ecrane tactile pentru iPhone-uri in baza unor tehnologii furnizate decatre Sharp. In luna martie Hon Hai, compania care detine Foxconn, a cumparat aproape jumatate dintr-o fabrica Sharp din Japonia plus inca 11% din intreaga companie intr-o tranzactie care probabil a depasit suma de 1 miliard de dolari.

Japan’s Sharp Corp will supply technological know-how to Taiwan’s Hon Hai Precision Industry Co for a plant in China that will produce panels for Apple Inc’s iPhone and other consumer electronics products, the Nikkei business daily said on Thursday. […] 

The Nikkei said that the new technology handover, for which Sharp will receive tens of billions of yen in fees, is aimed at improving quality management at Hon Hai’s planned plant in Chengdu.

  Deocamdata nu se stie cu certitudine ce tehnologii va furniza Sharp celor de la Foxconn, insa vorbim despre un parteneriat care va aduce zeci de miliarde de yeni in conturile companiei. Constructia unei noi fabrici care va produce si panouri tactile pentru iPhone-uri ne da de inteles ca Apple va produce din ce in ce mai multe asemenea dispozitive, deci ne putem astepta la vanzari record in viitor.