Yahoo! Axis – un nou browser pentru iDevice-uri lansat de Yahoo(Video)

  Celebra companie americana Yahoo! a lansat in cursul serii trecute un browser propriu in App Store-ul companiei Apple. Axis se numeste aplicatia care ne permite sa navigam pe internet intr-un mod asemanator cu cel oferit de Safari, insa vorbim despre un browser cu un set de functii diferite de cele ale aplicatiei native din iOS. Browserul celor de la Yahoo! ofera utilizatorilor posibilitatea de a sincroniza paginile si bookmark-urile browserelor desktop si de a continua pe un terminal mobil experienta de navigare pe web. Totusi functionalitatea nu se opreste aici deoarece Yahoo! ofera optiunea de a utiliza motorul sau de cautare unde puteti vizualiza cautarile intr-o interfata destul de interesanta, si la final raman optiunile de partajare a paginilor web si a continutului favorit.

Axis offers the only one-step search experience that allows you to enter your search, see and interact with the results, and find what you need without ever leaving the page you are on. Plus, it includes rich, visual snapshots of each result so you can preview the site before you visit it. Axis finds your answers fast and always keeps you moving forward. Axis is also the only mobile browser that works with your favorite desktop browser (via a plug-in) to automatically connect your online experiences across all your devices. Your bookmarks and recently visited pages are always available wherever you need them. Set a bookmark on your iPad and it will automatically appear on your iPhone and desktop, or seamlessly jump from one device to another and pick up from wherever site you left off.

  Browserul celor de la Yahoo este interesant, nu cred ca va convinge foarte multa lume sa renunte la Safari, insa partea cea mai proasta este ca deocamdata el este disponibil numai in SUA. Partea bua este ca Yahoo! Axis functioneaza pe orice iDevice-uri, fiind disponibil sub forma unei aplicatii universale. Puteti descarca Yahoo! Axis din App Store SUA urmand acest link.

15 COMENTARII

  1. iti da pt k ai contul de ap store pe ramania facut …e valabil doar sua si specifica zaone daca citeai articolul nu ti mai datea eroare ..

  2. Chiar nu inteleg cum o firma a Yahoo isi poate permite sa scoata pe piata o aplicatie pt iOS care sa se miste asa de rau. Dupa problemele cu care se confrunta pe paln financiar chiar dau cu batul in balta. Interfata este revolutionara, dar lag-ul este nepermis, mai ales in zona de eMail. Ar trebui sa apara rapid un update care sa rezolve problemele.