Unlockize – aduce noi animatii pentru sistemul de deblocare al iDevice-urilor

  Saptamana trecuta v-am spus ca in Cydia a aparut un tweak numit Unfold care implementeaza o animatie glisabila pentru deblocarea iDevice-urilor noastre. Tweak-ul a fost facut avand la baza un concept publicat cu doar cateva saptamani inainte si se pare ca acum avem un al doilea tweak facut in aceeasi idee. Unlockize este numele acestui nou tweak care a fost publicat in cursul acestei zile in Cydia si practic vorbim despre aceeasi animatie glisanta implementata in iOS, intr-un mod asemanator cu cel disponibil in Unfold.

After seeing Anton Kuding’s brilliant “fold to unlock” design featured on the Dribbble.com (a popular website for designers) front page I immediately contacted him to make his idea a reality. He agreed to work with me and what followed was a week of relentless work to perfect his vision. Unlockize brings your lock screen into the 3rd dimension by folding it as you slide across. It’s been throughly optimized to be fast and real-time. Another unlocking effect is also included, called slice to unlock, where the screen is divided into 9 sections that get individually sliced from the side by the home screen. Also included: fade, blinds, checker.

  Spre deosebire de Unfold, Unlockize are disponibile si alte cateva animatii pentru deblocarea iDevice-urilor noastre, deci primiti un pachet ceva mai interesant care functioneaza pe iOS 5, insa costa 1.99$ in Cydia.

17 COMENTARII

  1. Ma intreb daca functioneaza mai bine decat Unfold. Spun asta deoarece cand aplicatia Unfold e activata nu mai poti sa opresti alarma doar daca ii dai un reboot la device.

  2. off-topic ..am instalat si eu tweak-ul unfold pe idevice-ul meu un iphone4 vers.5.0.1 si…..problema mare..nu il mai pot debloca nici la mnezo..sa nu uit sa mentionez ca aveam instalat alt tweak androidlockxt ….so any help please..

  3. Cu Unfold 1.0.1 nu mai merge sa deblochez telefonu , am i4s. Adica dupa ce dau swipe apare homescreenu dar nu pot sa fac nimic si vad lacatul de la lockscreen in statusbar sus, noroc ca am gasit 1.0 intr-o alta sursa

  4. vreau un program care sa faca iconurile de la aplicatii invizibile individual :((( stiu ca am avut unul si numai stiu cum se numeste :(( caut de 3 ore … gen iblank dar sa fie active cand apas pe ele 🙂

  5. Nu va suparati cum ati facut cu, codul de activare l-ati cumparat?eu am instalat iunlock si-mi spune ca am trial de 3 zile si apoi tre sa platesc codul de activare.