In fiecare trimestru fiscal Apple castiga 550 de milioane de dolari din vanzarea huselor SmartCover

  Apple este unul dintre cei mai mari producatori de terminale mobile si accesorii, anual compania castigand peste 100 de miliarde de dolari de pe urma acestor produse. Totusi, terminalele mobile nu sunt dingurele dispozitive din care Apple castiga foarte multi bani, accesoriile ocupand un loc important in aceasta ierarhie. In aceasta idee aflam ca husa SmartCover, lansata special pentru iPad 2, genereaza nu mai putin de 550 de milioane de dolari in fiecare trimestru fiscal.

MAKER OF SHINY TOYS Apple makes $500m (£319m) each quarter from its Ipad covers, as the company moves away from focusing on hardware. That’s according to Richard Kramer, managing director of Arete Research. Speaking at the Open Mobile Summit in London, Kramer said, “Apple is one of the first manufacturers to move its focus away from mobile hardware, as seen with the Ipad Smart Cover.” “The majority of Ipad users own one of these flexible accessories, which brings Apple in a $500m fortune each quarter,” he added.

  Cifra este desigur una estimativa deoarece Apple nu ofera detalii exacte cu privire la vanzarile pe care le face, deci nu se stie cat de sigura este. Chiar si asa, este clar ca Apple vinde foarte multe astfel de huse pentru tabletele sale si veniturile vor creste cu siguranta in urmatorii ani.

6 COMENTARII

  1. Eu nu folosesc husa pentru spate.. Doar smart cover, mi se pare ca strica tot designul tabletei!!! Pana la urma acel duraluminiu nu se zgarie atat de usor!!! Nu vad ce as tine tableta invelita intr o husa , pana la urma nu il voi folosi o viata!!! Nu?