Apple te ajuta sa fii la curent cu toate noutatiile de la UEFA Euro 2012

  Unul dintre cele mai importante evenimente europene ale anului va incepe saptamana viitoare si cei de la Apple isi ajuta utilizatorii sa afle rapid cele mai importante informatii care au legatura cu el. UEFA EURO 2012 este acest eveniment si el se desfasoara in Ucraina si Polonia, iar cu ajutorul aplicatiilor din App Store puteti afla toate noutatile de care aveti nevoie si nu numai. Pentru a va ajuta Apple a facut o sectiune speciala in App Store care se numeste UEFA Euro 2012™, iar in ea aveti listate aplicatiile care va ajuta sa va bucurati de acest spectacol al fotbalului.

  Cea mai importanta aplicatie se numeste Official UEFA EURO 2012 app with Orange, o aplicatie despre care am vorbit deja acum cateva saptamani de zile can -am spus ca ea este aplicatia oficiala a evenimentului si va poate ajuta sa ajungeti la turneuul final. In afara ei veti gasi alte aplicatii care va ajuta sa fiti la curent cu tot ce se intampla la eveinment, insa si aplicatii complementare care va ajuta sa navigati catre stadioanele in care se desfasoara meciurile, care va ajuta sa gasiti hoteluri sau restaurante, etc.

  Sectiunea speciala UEFA Euro 2012 o puteti accesa urmand acest link si daca veti participa la meciuri, atunci veti gasi cu siguranta cateva aplicatii foarte utile acolo.

Pretul initial:
Numele:
Official UEFA EURO 2012 app with Orange

Gratuit

s





Developer: UEFA
Categoria: Sports


Descriere: The official UEFA EURO 2012 app with Orange keeps you close to all the action during the 14th UEFA European Football Championship (from 8 June to 1 July 2012 in Poland and Ukraine).
Wherever you are, stay …


Dimensiunea aplicatiei este: 29.1 Mb