Prima Pagina Cydia Device Info il ajuta pe Siri sa iti spuna informatii detaliate despre...

Device Info il ajuta pe Siri sa iti spuna informatii detaliate despre iDevice-ul tau

  Device Info este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia, iar cu ajutorul sau orice posesor de iDevice-uri poate vedea rapid informatii detaliate despre propriul terminal. Tweak-ul functioneaza cu ajutorul Siri si listeaza informatii de system despre terminale. Mai exact, tweak-ul il ajuta pe Siri sa va spuna ce IP/IMEI/Mac/UDID aveti, il ajuta sa va spuna frecventa procesorului vostru, memoria totala din terminal, versiunea de iOS instalata, plus multe, multe altele.

  Pentru a il obliga pe Siri sa va ofere informatii detaliate despre iDevice trebuie doar sa rostiti comanda Device Info si vi se vor afisa informatii asemanatoare cu cele pe care le vedeti mai sus. Device Info este disponibil in Cydia si functioneaza numai pe iOS 5.x.

 • V.Antoniu

  Asta iti ofera si Iphonul din Setarile native. Nu merita pt asta sa-ti “jailbreak-uiesti” telefonul. Iar cei care au deja 4S cu ultima actualizare de soft stiu ca multe motive, pt care un Iphone merita sa fie “spart”, au cam disparut.

 • GeOrDaNoOo

  Il ajuta pe Siri?? Pe Apple.com spune clar ca Siri este o asistenta virtuala:)) Si-a schimbat sexul fara sa ne anunte cei de la Apple??

  *caterinca

 • @V.Antoniu: Nu ai chiar toate informatiile in Settings.
  @GeOrDaNoOo: Unde spune Apple ca e “asistenta”?

 • Radu

  Zaone, la mine cateva tweakuri pentru Siri nu functioneaza gen Jailbreaking info, asta, ala cu Let’s Chat, Jokes, si inca cateva. Oare de ce? Am un 4S iOS 5.1.1.

 • Williams

  Am o intrebare :daca cumpar un iphone 4s verizon bad asn si ii pun gevey sim cdma va functiona si in romania??