Prima Pagina Noutati Intel prezinta o noua tehnologie care ne permite sa incarcam smartphone-urile wireless...

Intel prezinta o noua tehnologie care ne permite sa incarcam smartphone-urile wireless folosind un ultrabook(Video)

[youtube]http://youtu.be/WbV-dR4zz9E[/youtube]

  Astazi compania Intel a prezentat o tehnologie interesanta pentru smartphone-uri, tehnologie care permite utilizatorilor sa isi incarce dispozitivele prin simpla apropiere de un laptop. Incarcarea inductiva este utilizata de intel impreuna cu doua accesorii, unul montat chiar in laptop si al doilea conectat direct la smartphone. In momentul in care cele doua accesorii sunt apropiate ele transmit curent electric si incarca smartphone-ul, tehnologia nefiind revolutionara, insa fiind indeajuns de atractiva pentru a covinge cativa utilizatori sa isi cumpere un laptop care o incorporeaza.

  Sincer sa fiu as fi ramas mult mai placut surprins sa vad o tehnologie care incarca smartphone-urile fara sa le apropiem de un laptop, insa poate se va gandi altcineva sa lanseze asa ceva pentru publicul larg.

 • pai ori ca il tin lipit de laptop ori ca trag un cablu de 30 cm …. e tot aia

 • Valy

  Mm mai jucat cu incarcare prin inductie etc. si tt varianta cu cablu ramane cea mai la indemana momentan.

 • AllexChyu

  tehnic, este imposibil de realizat asa ceva zaone. nu poti sa faci un astfel de incarcator care sa mearga la distante ceva mai mari deoarece practic ai crea o EMP-bomb (electro-magnetic-pulse), la o scara mai mica bineinteles. s-ar pune in pericol astfel buna functionare a dispozitivelor electronice din zona respectiva

 • Marcel

  @Gogu Spanac nu e tot aia. Prin cablu poti ridica telefonul de pe masa sau il poti muta cat de cat. Dar daca se implementeaza, parca vad ca ajunge o moda :))

 • raptor

  pe mine m-ar interesa o theme ca cea de pe samsungul asta dar pt iPhone….stie cineva vreun tweak prin cydia ?

 • djcata

  @AllexChyu ba se poate doar ca randamentul e f mic momentan

 • Pingback: Va implementa Apple in MacBook Air optiunea de a incarca prin inductie iDevice-uri? | iDevice.ro()