Concurs: Orange te pregateste pentru UEFA Euro 2012 cu 25 de kituri de suporter!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vc8Yb1d4k0U[/youtube]

  V-am spus ieri pe Twitter si pe Facebook ca astazi urmeaza sa dau startul unui concurs pentru fanii UEFA Euro 2012 si iata ca a venit momentul sa aflati de pune Orange la bataie pentru voi. Orange este sponsor oficial UEFA la nivel global si desigur ca este unul dintre principalii sponsori ai UEFA Euro 2012, iar cu aceasta ocazie le ofera fanilor fotbalului cate surprize. Totul a inceput cu un concurs numit Orange Supporter’s Cup prin care s-au oferit bilete la meciurile din cadrul UEFA Euro 2012 plus 11 invitatii la finala, iar o echipa de romani a castigat premiul intai cu clipul video de mai sus.

  Avand in vedere ca Orange este unul dintre sponsorii oficiali ai UEFA Euro 2012, era normal ca abonatii sa aiba parte de cateva surprize, iar mai jos aveti o parte din tot ceea ce a pregatit Orange pentru voi  :

  • aplicaţia mobilă oficială UEFA EURO 2012™ si aplicatia Orange Supporters’ Cup Shake & Shout;
  • oferte de roaming avantajoase de voce si date pentru vizite în Polonia şi Ucraina;
  • posibilitatea de a urmări live pe telefonul mobil meciurile transmise de TVR de la UEFA EURO 2012™ in Portalul Orange pe mobil, m.orange.ro, şi în aplicaţia TV de la Orange pentru Android. În plus, vor avea acces pe telefon şi la secvenţe cu cele mai importante faze ale meciurilor la scurt timp dupa ce acestea au loc, precum şi la ştiri legate de meciuri, top goluri şi emisiunile Studio Euro” pregătite de TVR, broadcaster oficial al evenimentului. Accesul la conţinutul legat de UEFA EURO 2012™ este gratuit, traficul de internet fiind tarifat în funcţie de pachetul de date activat. Clienţii care au activate asemenea opţiuni ce conţin acces nelimitat la Portalul Orange pe mobil şi la aplicaţiile Orange nu vor plăti în plus pentru acest trafic.
  • o editie speciala a cartelei Prepay Suporter care pe toata durata UEFA Euro 2012 va aduce cele mai importante stiri direct pe terminalul mobil impreuna cu rezultatele meciurilor finale. Dupa terminarea campionatului primiti stiri despre echipa romaneasca favorita, scorul in timpul meciurilor sale plus cate 10 SMS_uri nationale cadou la fiecare gol al ei.

  V-am spus de la bun inceput ca este vorba despre un concurs, asa ca acum va dau posibilitatea de a castiga unul dintre cele 25 de kit-uri de suporter care arata exact precum cel din imaginea de mai jos. Tot ce trebuie sa faceti este:

  • sa lasati un comentariu in care sa povestiti amintirile cele mai frumoase pe care le aveti de la campionatele europene/mondiale anterioare;
  • sa dati cate un share/like acest concurs pe contul vostru de pe Twitter sau de pe Facebook;

  La incheierea concursului cele mai creative 25 de comentarii vor fi premiate cu un kit de suporter Orange care contine urmatoarele :

  • 1  prosop de plaja EURO 2012;
  • 1  portofel sport EURO 2012;
  • o  sapca EURO 2012;
  • 1  carnetel de notite EURO 2012;
  • o  minge “anti-stres”;
  • o cartela PrePay suporter.

  Concursul se incheie vinerea viitoare,15.06.2012,  la ora 12:00, urmand ca pana marti, 19.06.2012 sa fie anuntati castigatorii.