ECOXPRO – o carcasa pentru iPhone care il protejeaza aproape impotriva oricaui impact

  Carcasele pentru iPhone care protejeaza dispozitivele impotriva aproape oricarui gen de impact sunt extrem de populare in SUA, iar cei de la EXO Gear au pregatit un nou accesoriu foarte interesant pentru utilizatori. ECOXPRO se numeste aceasta carcasa, in imaginea de mai sus o aveti prezentata si trebuie sa recunoasteti ca ea este mai mult decat va asteptati sa vedeti in acest articol. Carcasa a fost conceputa pentru a proteja impotriva contactului cu apa, insa puteti observa ca ea este pregatita sa va tina iPhone-ul in siguranta in aproape orice conditii.

ECOXPRO is impact resistant up to six feet. Take it to the beaches or to the mountains, no worries. Fits all mp3 players including iPhone, Android, Windows & Blackberry. Fits all mp3 players and smartphones including iPhone, Android, Windows and Blackberry. Listen to your tunes all day. With up to 30 hrs of play time you won’t miss a beat. The watertight pressure release valve allows the device to operate at any altitude. The compartment always remains functional at the top of the mountain or on the plane ride to fun.

  ECOXPRO are inclus si un difuzor extern care cu ajutorul a doua baterii normale poate functiona pana la 30 de ore, adica puteti asculta muzica fara a deschide carcasa. ECOXPRO pluteste pe apa, deci va puteti imagina o zi la piscina/mare cu iPhone-ul in carcasa, muzica pornita si soarele care va “incalzeste” timp de cateva ore. ECOXPRO este disponibila pentru 80$, un pret potrivit pentru ceea ce ofera accesoriul.