Iata ce jocuri urmeaza sa lanseze Square Enix in App Store(Video)

  Square Enix este unul dintre producatorii de jocuri care a avut succes in App Store cu titluri mai putin cunoscute europenilor sau americanilor. Titlul Final Fantasy este probabil cel mai popular, avand in vedere ca pana acum compania a lansat destule update-uri pentru el si jocul a fost destul de mult timp in topul celor mai achizitionate aplicatii din App Store. In aceasta idee cei de la Square Enix s-au pregatit serios pentru E3 2012 si au prezentat cateva dintre titlurile ce urmeaza sa fie lansate in App Store, iar mai jos aveti cate un hands-on video cu fiecare in parte.

Final Fantasy Dimensions

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SnVtvu0CjNg[/youtube]

  Lansat in anul 2010 pentru terminalele mobile ale japonezilor, Final Fantasy Dimensions ajunge abia acum pe platforma iOS, insa nu va asteptati la prea multe din partea sa. Titlul este conceput in special pentru fanii seriei, care apreciaza gameplay-ul si mai putin grafica.

Ray Storm

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AL-UnX4AHB8[/youtube]

  Ray Storm este un port pentru platforma iOS a unui joc disponibil in trecut pe anumite tipuri de console. Precum in cazul Final Fantasy Dimensions, accentul se pune pe gameplay si pe nostalgia utilizatorilor, grafica luand un rol secund in intreaga experienta. Ray Storm este un al doilea titlu facut de o companie numita Taito care initial portase o versiune ceva mai veche a Ray Force, versiune pe care in App Store a lansat-o la pretul de 12$, deci Ray Storm ar urma sa fie disponibil pentru un pret asemanator.

Demon Score

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=63Qq2gjMR3s[/youtube]

  Preluand stilul celebrelor jocuri din seria Tap Tap, Demon Score este un “FPS” care va permite sa apasati cercuri ce apar pe ecran pentru a omora diversele creaturi concepute de catre dezvoltatori. Grafica nu este grozava, gameplay-ul ar putea fi totusi interesant, insa intreaga experienta se bazeaza pe muzica.