Prima Pagina Apple iOS 6 – integrarea Facebook si Smart Banners

iOS 6 – integrarea Facebook si Smart Banners

  S-a spus ca Facebook urmeaza sa fie intregat in iOS-ul celor de la Apple si iata ca acest lucru se intampla oficial in noul iOS 6. Reteaua de socializare va avea un meniu special in aplicatia Settings a iOS, acolo ne putem loga si vom putea partaja poze/link-uri pe Facebook, insa din Notifications Center vom putea modifica statusuri atat pe Facebook cat si pe Twitter, iar in poza de mai sus aveti totul explicat. Spre deosebire de Siri care are o functionalitate limitata, App Store-ul ne va afisa recomandari pentru aplicatii in baza celor folosite de prietenii nostri de pe Facebook, dar functionalitatea nu se opreste aici deoarece folosind Siri vom putea actualiza, fara prea mult efort, statusul contului nostru. La final va spun ca dezvoltatorii vor avea API-uri speciale care le vor permite sa integreze Facebook in propriile aplicatii, deci reteaua de socializare va fi disponibila peste tot.

  Smart Banner-urile reprezinta un nou sistem de notificari care ne directioneaza spre App Store pentru a descarca anumite aplicatii pe care nu le avem deja in propriile terminale.

 • Multe chestii chiar faine si utile in ios6….!

 • Bogdan Ungureanu

  Deci adio JAILBREAK, nu ii mai vad utilitatea, nu ca as avea jailbreak.

 • Victor

  Mai bine se chema ios 5.2 nu 6…. A probabil inca ceva revolutionar vor schimba wallpaperu… Oricum mare dezamagire

 • U.nnamed

  deci am venit sa vad cum plangeti…ios 6…= ios 5 + 5-6 utilitati din cydia =))) off offf

 • Sorin C.

  Bogdan Ungureanu, sa nu ma intelegi gresit… dar IPhone-ul fara cydia este un telefon banal, sa nu spun unul de kkt. Toate aplicatiile “system” se gasesc acolo… AppStore-ul este plin de balarii. (in proportie de 80%)
  Multumeste-le celor de la cydia, pentru ca ei sunt sursa de inspiratie a celor de la Apple.

 • Mitel

  Big like unnamed

 • Cosmin Razvan

  pai la ce va asteptati sa faca iOS 6? sa gateasca? … tot o sa mai fie necesar jailbreak pt zephyr cel putin … si cine stie ce o mai aparea in cydia …si installous bineinteles 🙂

 • Mihaitza

  zaone .. am o problema cu aplicatia facebook pe iPhone 4 5.1.1 .. se incarca foarte greu .. daca deschid o pagina de profil dureaza 30-40 secunde .. de ce ?!
  multumesc.