Prima Pagina Apple O presupusa imagine cu placa logica a Noului MacBook Pro sugereaza implementarea...

O presupusa imagine cu placa logica a Noului MacBook Pro sugereaza implementarea unei placi grafice Nvidia 650M GT

  Cu mai putin de 12 ore inaintea inceperii WWDC 2012, pe internet apar imagini cu o presupusa placa logica a noului MacBook Pro pe care Apple ar urma sa il prezinte. In imaginile acestui articol aveti comparata placa logica a noului MacBook Pro(stanga) cu cea a actualului MacBook Pro si observati ca diferente mari nu exista in ceea ce priveste modul in care sunt aranjate componentele. Calitatea acestora difera totusi, deoarece noul MacBook ar urma sa aiba o placa grafica Nvidia 650M GT, fata de AMD Radeon HD 6750M care se regaseste in actualul model.

  Placa video Nvidia care se presupune ca va ajunge in noul MacBook are 1 GB RAM DDR 5 si teoretic ar trebui sa fie mai performanta decat cea regasita in modelul actual al MacBook Pro. Importanta de retinut aici este trecerea de la AMD la Nvidia, insa ramane de vazut daca modificarile prezentate acum se vor regasi intr-adevar in viitoarele Mac-uri.

    Nu uitati ca diseara incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro sa discutam/urmarim tot ceea ce se va prezenta la WWDC 2012.

 • Vladel

  Placa adta at trebui sa fie super buna. Eu am 630 gt 2 ram ddr3. Si imi merg toate jocurile etc la high. Placa asta ar trebui sa rupa tot 😀

 • Stai asa, e vorba de 650M GT, adica mobile, n-are treaba cu placile pentru desktop-uri.

 • Anonymous

  adica o placa de performante medii, ca si celelalte componente din MacBook.

 • Doc

  Poate par eu paranoic, insa pare acelasi GPU acoperit de acel shield, de culoare negra, ce are urme, de la RPM-uri, exact in acelasi loc ca la ATI.

 • Vladel

  Da zaone eu am laptop cu gt 630 m .

 • Da, dar in comentariul initial nu ai identificat-o ca fiind mobile.