Prima Pagina aplicatii Aplicatia Stocks apare pe iPad multumita Siri

Aplicatia Stocks apare pe iPad multumita Siri

  Desi oficial iOS 6 pentru iPad include doar aplicatia Clock, care a fost refacuta, neoficial se pare ca sistemul de operare are si aplicatia Stocks, insa probabil si aplicatia Weather. Daca deschideti Siri pe iPad 3 si rostiti comanda launch Stocks vi se va deschide automat aplicatia Stocks, insa vorbim despre versiunea facuta pentru terminale iPhone, o versiune de rezolutie mica, insa care poate fi totusi rulata pe iPad decent in 2x mode. Acelasi lucru poate fi probabil facut si pentru aplicatia Weather care este indisponibila pe tableta iPad, cel putin oficial.

  Probabil in viitoare versiuni ale iOS Apple va implementa nativ aplicatiile Stocks si Weather, insa deocamdata ele lipsesc.

  • Manolo

    stocks nu ma intereseaza, iar weather o consider importanta im cadrul centrului de notificari.Ocolind un pic subiectul tare este si noua husa de ipad care acum are si spate.ador apple, dar sunt smecheri foc: husa de acum putea fi lansata o data cu ipad 2 si sigur avea si mai multa cautare.cerere a avut si prima dar eu si toate cunostintele mele prima oara intrebam daca husa are si spate 🙂

  • Edz

    Nu mai funcționează. 🙂

  • @Edz: Da, am observat si eu ca nu mai functioneaza, dar vad ca nici cel de la Digi nu mai merge si am impresia ca e de la jailbreak problema.