Prima Pagina Apple In iOS 6 Apple a blocat un exploit vechi de 2 ani...

In iOS 6 Apple a blocat un exploit vechi de 2 ani de zile

  Ieri MuscleNerd a facut jailbreak noului iOS 6, insa a afirmat ca actualizarea redsn0w-ului pentru a face jailbreak versiunilor beta ale iOS 6 va dura ceva timp. Apple a implementat in iOS 6 noi masuri de securitate care ingreuneaza procesul de dezvoltare a solutiilor de jailbreak, insa asta nu este tot ce a facut compania. Pod2G a afirmat astazi pe Twitter ca Apple a blocat si un exploit vechi de 2 ani de zile, exploit descoperit de comex si stiut de hackeri, insa nefolosit in vreo solutie de jailbreak pentru ca necesita utilizarea unui cont de dezvoltator.

  Deocamdata acesta este singurul exploit blocat de catre Apple in noua versiune a iOS, insa pana la lansarea oficiala exista sansa ca mai multe exploit-uri publice/private sa fie blocate daca hackerii nu vor sti cum sa le protejeze.

 • Anitaxx

  Las’ ca vine i0nic, o sa publice pana si bootroomuri exploituri, si o sa ne salveze pe toti ;);););)

 • Alex S

  Stiti careva care e problema lui ionica de nu scote solutii de jailbreak pe piata ?

 • liviu74

  Ori e fals ori e angajat apple…he he he

 • Marius-George T.

  Presupun ca nu vor scoate jailbreak pentru beta, daca nu au cum sa ascunda asta de Apple pentru ca l-ar bloca pana la iOS 6 final, corect?

  Sper totusi sa mai lucreze la el si la alte chestii noi, nu doar ceea ce este pana acum si sper totusi sa fie posibil google maps ori prin cydia s-au macar sa lanseze Google aplicatie in App Store.