Galileo – dock-ul pentru iPhone care revolutioneaza modul in care faci apeluri video va ajunge pe piata(Video)

17

  Acum cateva luni de zile va prezentam Galileo, un dock pentru terminale iPhone care este special conceput pentru a usura modalitatea in care faceti apeluri video de pe propriile iDevice-uri. Totul functiona in baza unui sistem care permitea iDevice-urilor sa se interconecteze cu dock-ul in timpul apelurilor, interlocutorii putand schimba unghiul de vizibilitate al dock-urilor. Dupa cum puteti observa si din clipul video de mai sus, Galileo ne permite sa orientam terminalul iPhone in functie de pozitionarea utilizatorului, dock-ul fiind dotat cu cateva motorase care rotesc pozitia terminalului dupa dorintele noastre. Dock-ul functioneaza in baza unei aplicatii controlate de interlocutorul nostru si simpla miscare a degetului pe ecranul iDevice-ului modifica si pozitionarea dock-ului. Galileo este capabil sa roteasca iPhone-ul la 360 de grade vertical/orizontal deci ar trebui sa puteti inregistra imagini din aproape orice pozitie.

  • Infinite 360° panning and tilting rotation.  200° per second pan-and-tilt speeds.
  • Remotely controlled from your iPad, iPhone, or web browser.  Swipe your finger across the screen or move your mouse to control the movement of the Galileo and your device.
  • SDK (software developers kit) for app development.  Freedom to integrate Galileo functionality into existing apps or to create entirely new apps built around the movement capabilities of Galileo.  Or build software to integrate the Galileo with other hardware (e.g. camera rails).
  • Outfitted with a standard tripod screw, the Galileo can be mounted on any tripod.
  • Fabulous charging station for your iPhone or iPod.  Charges your device while plugged in (USB cable included).
  • Rechargeable Lithium polymer battery lets you use your Galileo anywhere.
  • Works with: iPhone 4, iPhone 4S, and iPod Touch 4th Generation
  • Controlled by: iPhone 4, iPhone 4S, iPad 2, iPad 3, iPod Touch 4th Generation, and web browser
  • Colors: Black, white, limited edition Kickstarter Green

  Atunci Galileo era doar un proiect al Kickstarter care avea nevoie de 100.000$ pentru a fi produs, insa care a adunat de 7 ori mai multi bani de la utilizatorii interesati. Sesiunea de strangere de fonduri s-a terminat pe 21 aprilie, iar in aproape doua luni de zile initiatorii proiectului au reusit sa inceapa procesul de productie si au dat acum drumul unei sesiuni de precomenzi pentru dispozitiv. Cu 116$ puteti achizitiona Galileo, cat inca mai este disponibil pentru precomanda, si ar fi bine sa va grabiti deoarece el se va dovedi a fi extrem de popular.

Thanks to KFF.