Prima Pagina Apple Ford a refuzat sa implementeze Siri in propriile masini, a ales sa...

Ford a refuzat sa implementeze Siri in propriile masini, a ales sa continue un parteneriat cu Microsoft

  La WWDC 2012 Apple a anuntat lansarea unei noi functii pentru Siri, functie numita Eyes Free. Ea permite soferilor sa activeze Siri folosind un buton montat pe volanul propriei masini, iar mai apoi sa controleze asistentul fara a se uita efectiv la el. Apple a incheiat parteneriate cu mari producatori de automobile si iata care sunt companiile ce vor implementa sistemul Eyes Free in viitoarele masini : BMW, GM, Mercedes, Land Rover, Jaguar, Audi, Toyota, Chrysler si Honda.

But Ford, which already has an exclusive joint venture with Microsoft, has apparently said “no” to Siri. Now many tech enthusiasts are wondering why.  The obvious answer is that the aforementioned deal with Microsoft currently prevents Ford from exploring other opportunities. Meanwhile, SYNC — the voice-activated device Microsoft designed exclusively for use within Ford vehicles — continues to be popular with car buyers. But it’s not that popular. It hasn’t moved mountains in the way that Apple products can. And that’s why so many people are questioning Ford’s decision to stick with Microsoft.

  Observati ca din lista de mai sus lipseste Ford, unul dintre cei mai mari producatori de masini, iar absenta sa pare a avea legatura cu un parteneriat incheiat deja cu Microsoft. Apple i-ar fi abordat pe cei de la Ford pentru o posibila colaborare, insa se pare ca ei ar fi refuzat oferta deoarece ei ofera deja un sistem similar construit de Microsoft. Desi sistemul este similar cu Siri, el nu este la fel de popular precum asistentul companiei Apple si asta i-ar putea costa pe cei de la Ford daca in viitor clientii vor considera Siri drept unul dintre motivele importante in baza carora aleg sa cumpere o masina.

 • Sergiu

  Tare stirea .. interesanta implementare, dar .. FORD a implementat.. si poza cu bmw :))

 • Daddy

  Hai sa nu exageram @zaone cu alegerea masinii in functie de siri:),oricum la cat e de nebuna lumea sar putea sa ai dreptate:),dar tot nu pot sa cred ca “rasfatatul” industriei it-ului a fost refuzat,ce insulta=)))

 • ddan

  finally somebody with balls

 • D

  Daca ai iphone nu iti iei ford… Un om care alege apple alege calitatea materialelor si designul… Ultima data cand m-am urcat intr-un ford am crezut ca sunt intr-o dacie… Fordul era modelul mondeo anul 2011.

 • KFF

  Blue-screenuri are Fordul?

 • Jbfree

  Hai lasa ca sint posesor de iphone si nu ma gindesc sa imi aleg nush ce materiale sau finisaje ca nu zugravesc, imi cumpar ce imi permit. Poate fi si ford.

 • Iulius

  Fordurile din pacate sint masini medii .Eu personal mi-as cumpara masina cu buton pentru Siri.Nu am nici un fel de integrare al telefonului cu masina in afara cind am drum lung si imi pun Tom Tomul .Atunci telefonul intra prin bluetooth si se conecteaza cu TomTomul.In rest tot ma uit sa nu ma vada politia daca vorbesc la telefon .Deci clar masina cu buton pt siri!

 • iPad2istul

  Si cu aceasta imagine s-a anihilat orice speranta a celor ce vroiau sa vada acel iPhone 5 zilele anterioare. Amin!

 • al calin

  @D ,no offence ,dar legatura intre persoanele care cumpara iphon nu pot cumpara o masina ford???
  faceti niste legaturi total paralele,ca tie nu iti place fordul e o alta chestie ,asa cum la multi nu le place iphonul,
  daca ford a refuzat apple pt ca inainte au semnat un contract cu altii e o problema pt altii??
  daca rolls royce semnau un contract cu blackberyy ,lumea sigur spunea ca cine are blackberry are banii sau ce???
  total irelevant

 • D

  Oameni daca iti iei un iphone nu pt a te increde cu el… E clar ca alegerea ta nu este ford.