Plan B te ajuta sa iti reamintesti codul de siguranta setat pentru un iDevice

  Plan B este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia, iar cu ajutorul sau puteti sa va reamintiti un cod de siguranta setat pentru iDevice-ul vostru. Nu de putine ori am fost intrebat cum poate fi sters in cod de siguranta setat pe un iDevice si desi acest lucru este posibil, procedura nu este simpla. Pentru persoanele care nu au o memorie chiar atat de buna exista acum tweak-ul Plan B care are rolul de a va ajuta sa descoperiti codul de siguranta setat pentru iDevice-ul vostru fara  exploata terminalul.

Always forget you iPhone passcode ? well we have got a Plan B for you! Just install prefrenceLoader and then install PlanB and configure you question and answer (one or two). Once you unlock your device with the password PlanB will remember it for you! Well one bright day forgot you passcode? no problem just answer the questions (1 or 2) you have configured and then you get your passcode back! NO MORE RESTORES!!! A great thank to Matan Itah for helping in testing this tweak and thinking about this cool name 🙂

  Tweak-ul are un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS, in acel meniu puteti seta doua intrebari si codul vostru de siguranta, iar atunci cand ati uitat codul puteti oferi un raspuns la intrebarea setata in menul tweak-ului, iar acesta va afisa codul. Practic aveti acum un failsafe la o masura de siguranta setata in iOS, insa este important sa setati o parola pe care sigur o tineti minte, altfel riscati sa nu va puteti afla codul de siguranta folosind Plan B. Tweak-ul este disponibil in repo-ul ModMyi din Cydia.