Iata pe MuscleNerd prezentand, in cadrul HITB 2012, istoria solutiilor de unlock pentru iPhone(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=omEpZJEfzJw[/youtube]

  Inaintea lansarii oficiale a solutiei de jailbreak Absinthe 2.0, MuscleNerd, Chronic Dev Team, Pod2G si alti hackeri au participalt la HITB 2012, o conferinta anuala in cadrul careia participa cei mai buni hackeri din lume. MuscleNerd a participat anul acesta si a prezentat un scurt istoric al evolutiei solutiilor de unlock pentru terminale iPhone, iar in clipul video de mai sus aveti intreaga sa prezentare de 42 de minute. La final va spun ca 130 de milioane de persoane au vizitat blogul Dev Team in cei cativa ani de activitate si vorbim despre o cifra enorma care denota faptul ca inca exista foarte mare interes vis-a-vis de solutii de jailbreak si unlock.

  Nu uitati ca pana maine dimineata Dev Team va lansa si o solutie de baseband downgrade pentru baseband-ul 06.15.00 al tabletei iPad.

7 COMENTARII

  1. Bai Palinca, serios, esti exasperant. Cred ca de o sapramana incoace te tot citesc.. De ce nu ti l-ai luat neverlocked? Asteapta naibii in banca ta solutia de unlock si sa nu te mai vad pe aici pana apare. S-a inteles?

  2. Nu vreau sa sune ciudat insa cred ca acest site este unul serios.@Zaone vis-a-vis e chiar vizavi pe romaneste.Sa lasam franceza deoparte ca deja am imprumutat destule cuvinte.

  3. Lol, deci tie ti se pare ca acest site nu este serios pentru ca am scris corect cuvantul vis-a-vis? Hai sa fim seriosi, nu-mi place sa scriu romanismele legalizate de dictionare, easy.