Prima Pagina Apple Apple pregateste lansarea unor Mac-uri care au Retina Display-uri cu rezolutie 2560...

Apple pregateste lansarea unor Mac-uri care au Retina Display-uri cu rezolutie 2560 x 1600 pixeli

  DisplaySearch, compania de analiza a pietei care a prezis in Q1 2012 ca Apple va lansa Mac-uri cu ecrane de 15.4 inch ce au rezolutie de 2880 x 1800 pixeli, sustine ca acum ca Apple ar pregati lansarea unor Mac-uri cu ecrane de 13.3 inch care au rezolutie 2560 x 1600 pixeli. Q3 2012 ar fi perioada in care Apple ar urma sa inceapa productia acestor noi ecrane pentru Mac-urile sale si rezolutia respectiva este regasit in MacBook Pro-urile cu ecran de 13.3 inch. La WWDC 2012 Apple a actualizat doar componentele hardware ale acestui MacBook Pro, preferand sa pastreze ecranul de aceeasi rezolutie deocamdata.

Now they are telling the world that 13.3-inch 2560×1600 resolution panels are being prepared for production in Q3 2012. Apple is again the most likely customer and OEM supply chain sources indicate that Apple will use this panel in MacBook Pro unit to be launched in fourth quarter this year. The product volume is expected to be roughly twice that of the 15.4-inch version and needless to say that 2560×1600 doubles the pixel density of existing 13.3 inch MacBook Pro that is stuck with 1280×800 screens. 

  Desi la publicarea primului zvon referitor la posibila lansare a unui MacBook Pro cu Retina Display multa lume a sustinut ca vorbim doar despre informatii false, acum e greu de ignorat asa ceva. Nu este exclus ca Apple sa aduca pe piata un MacBook Pro cu ecran de 13.3 inch si Retina Display pentru a oferi o optiune mai ieftina a acestei tehnologii.

 • Voicu

  2 ani si o sa fie retina pe TOATE produsele apple

 • DB

  In 2 ani începem sa gustam UHD (ultraHD) pe diverse display-uri

 • Liviu mica

  Si asta sa fie “noul” mac air? Sau cum se va numi? ….. Really? ….. Boooorrriinggggg ….

 • Hybrid

  Retina display si gata Noul macbook 🙂 ah unde esti tu taticul nostru Steve

 • octavian

  dar de imac cu retina display si cu configuratie noua se mai aude ceva sau ramanem si anul acesta cu modelul din 2011 pentru ca pana la urma au adus imbunatatiri si la macbook air si la mac pro numai pe mini mac si imac nu au facut schimbari la ele deocamdata

 • djcata

  pai si ce se intampla cu cei care cumpara acum versiunile de 13 ? sau mai cumpara cineva avand in vedere ca o sa apara variantele cu retina ??

 • Nimic, ce vrei sa se intample?