Prima Pagina aplicatii Sparrow 1.3 update este disponibil in App Store

Sparrow 1.3 update este disponibil in App Store

  Sparrow este una dintre cele mai interesante aplicatii de tip mail pentru platforma iOS si daca ar fi avut Notificari Push, atunci probabil ca ar fi fost declarata de multi drept aplicatia perfecta pentru acest gen de task-uri. Deocamdata nu are un sistem de notificari Push si versiunea 1.3 lansata astazi nu il aduce, insa aduce in schimb rezolvarea foarte multor buguri ale versiunii existente plus suport pentru POP email, aici oprindu-se schimbarile din cadrul aplicatiei.

New feature:
– POP support

Bug fix:
– Folder mapping issues

   Sparrow este disponibila pentru 2.39€ in App Store, ea functioneaza doar pe iPhone, insa in curand va putea fi utilizata inclusiv pe tableta iPad si va avea notificati push.

Pretul initial:
Numele:
Sparrow

2.39

s

Developer: Sparrow SARL
Categoria: Utilities


Descriere: Sparrow is an iPhone mail client designed with love to provide you with an efficient and pleasant mailing experience.
With its pane navigation, its new threading system and many
new features, you’ll never…


Dimensiunea aplicatiei este: 9.8 Mb


 • Marian B.

  Mare, mare atentie cu aceasta aplicatie, face trafic la greu, indicat ar fi sa o folositi doar in wifi!
  Pe 3G consuma rapid MB pt. ca se apuca sa descarce automat atasamentele din emailuri. Nu am gasit cum as putea sa dezactivez functia.
  Cu greu m-am inteles cu cei de la Orange sa ma “ierte” pt. vro 800 Mb extratrafic national de date pt. ca prostia asta mi-a descarcat ultimile 50 de mesaje din contul Gmail si tot atatea de pe 2 conturi Yahoo.
  Voi nu ati patit ?!?

 • Natanael

  Am observat ca merge foarte greu aplicatia pe 3G dar nu m-am gandit ca poate fi de la chestia asta. Ma gandeam ca din cazua iPhone-ului mai vechi (3GS)…noroc ca nu am abonament la orange :)).

 • Pingback: Sparrow este disponibila pentru doar 0.79€ in App Store | iDevice.ro()