Prima Pagina 3G O instanta din Olanda decide ca Apple incalca brevete de inventie ale...

O instanta din Olanda decide ca Apple incalca brevete de inventie ale Samsung, Apple ar putea plati compensatii

  Anul trecut Apple si Samsung au avut cateva procese deschise in Olanda si instantele din Haga au decis atunci ca Apple nu a incalcat brevete de inventie ale coreenilor, dar si ca Apple nu are castig de cauza in propriile actiuni. Ei bine, iata ca acum vine o noua hotarare din partea unei instante de judecata din Haga, hotarare in care ni se spune ca Apple ar fi incalcat anumite brevete de inventie ale Samsung care au legatura cu tehnologii de teleomunicatii prin 3G. Brevetele de inventie ar fi fost incalcate de iDevice-urile vechi ale Apple, cele lansate inainte de iPad 2 si iPhone 4S, iar compania americana ar putea fi obligata sa plateasca despagubiri pentru utilizarea lor fara drept.

Samsung welcomes the decision of the court in The Hague, which again confirms that Apple makes free use of our technological innovations. In accordance with this statement, we will recover adequate damages that Apple and its products have caused.

  Deocamdata prea multe detalii nu se stiu despre aceasta hotarare, ele vor veni in orele urmatoare si atunci poate vom vedea cat ar putea Apple sa plateasca drept despagubiri catre Samsung.

 • supermario

  Hmmmm cineva in sfarsit se pune in calea Apple,nu pot sa cred,ce tupeu pe europeni astia:),Astept parerea prietenului KFF….

 • Alex

  Si noi asteptam sa nu mai postati toti fanii Android pe acest site. Voi n-aveti site-uri???

 • Corect.

 • Ionut

  Si de cand un om care este drept si respecta si proprietatea intelectuala a altuia este neaparat fan android ?

 • Nu pot sa cred, un om drept care ironizeaza situatia si cauta scandal, deci e inuman, fabulos. Avis amatorilor, asta e ultimul offtopic.

 • uCristian

  se ataca unul pe altul pina vor incepe sa faca bombe nu smartphon-uri 😀

 • Ionut

  Da zaone,, pana si tu faci offtopic cand pui articole cu wallpaper-uri si stiri despre Google & stuff.
  Si offtopic fac toti de pe blog-ul asta, in frunte cu KFF, care in opinia mea pare a fi un copil frustrat ca “tata lui nu-i cel mai tare”.

  Toti au “furat”si vor fura in continuare unul de la celalalt. Insa Apple ii intrece pe toti. Si cand mai aud de brevete de inventie pt colturi rotunjite si ca cel de la Air, imi vine sa rad pentru ca ridicolul a ajuns sa fie aparat prin lege.

 • Mask

  Un pic de publicitate indiferent cum e ea nu strica probabil ca asta au in cap.Cum celelalte procese s.au terminat “remiza” asa va fi si cu acesta..
  Cum Samsung face nu stiu cate piese pentru apple parca asa citeam pe aici chiar nu isi au rostul discutiile cine fura de la cine.
  Cat despre offtopic nu prea imi pasa cine face dar supermario sigur nu cat despre alex;)) eh fiecare cu oile lui.
  Bucurati-va de tehnologie si nu de procese certuri si rivalitati

 • Alan

  Gg Ionut…

 • George Constantin

  E buna concurenta pentru noi consumatorii…insa unii devin obsedati de Apple si au senzatia ca Apple a inventat apa calda…si dăunează in relațiile interpersonale! Eu sunt hypermultumit de iPad ul meu dar nu pot fi de acord cu toate ineptiile unor useri!

 • globuz

  bai care esti fan android p-aici ? tradare sa fie ! (…dar s-o stim si noi!)

  bai, fratilor, maturizati-va, sunt doar niste telefoane.