O instanta din Olanda decide ca Apple incalca brevete de inventie ale Samsung, Apple ar putea plati compensatii

  Anul trecut Apple si Samsung au avut cateva procese deschise in Olanda si instantele din Haga au decis atunci ca Apple nu a incalcat brevete de inventie ale coreenilor, dar si ca Apple nu are castig de cauza in propriile actiuni. Ei bine, iata ca acum vine o noua hotarare din partea unei instante de judecata din Haga, hotarare in care ni se spune ca Apple ar fi incalcat anumite brevete de inventie ale Samsung care au legatura cu tehnologii de teleomunicatii prin 3G. Brevetele de inventie ar fi fost incalcate de iDevice-urile vechi ale Apple, cele lansate inainte de iPad 2 si iPhone 4S, iar compania americana ar putea fi obligata sa plateasca despagubiri pentru utilizarea lor fara drept.

Samsung welcomes the decision of the court in The Hague, which again confirms that Apple makes free use of our technological innovations. In accordance with this statement, we will recover adequate damages that Apple and its products have caused.

  Deocamdata prea multe detalii nu se stiu despre aceasta hotarare, ele vor veni in orele urmatoare si atunci poate vom vedea cat ar putea Apple sa plateasca drept despagubiri catre Samsung.