Prima Pagina Apple Quick Voice – un Siri facut de catre LG

Quick Voice – un Siri facut de catre LG

  Siri, software-ul pe care toata lumea il considera ca fiind innutil, a motivat producatorii de smartphone-uri sa isi regandeasca strategia cu privire la implementarea “asistentilor personali” in propriile produse. In aceasta idee Samsung a lansat S Voice, care este un esec, iar acum LG a devenit curajoasa si lanseaza Quick Voice. Sistemul este capabil sa caute clipuri video pe Youtube, sa genereze intrari in calendar, sa efectueze cautari pe internet, etc, deci vorbim despre o functionalitate asemanatoare cu cea oferita de Siri sau S Voice, insa partea cea mai importanta va sta in capacitatea Quick Voice de a intelege corect comenzile si de a urma sirul unei conversatii.

  Deocamdata acest Quick Voice va fi disponibil pe doua modele de smartphone-uri care sunt comercializate in principal in Coreea de Sud, insa in viitor el va ajunge in toate smartphone-urile vandute de catre LG. Ideea lor este buna, in curand toti producatorii vor oferi sisteme similare, insa marea problema sta in capacitatea acestor sisteme de a fi in primul rand mai bune decat Siri pe partea de recunoastere a comenzilor, si in al doilea rand vorbim despre originalitate si masura in care ele se diferentiaza de Siri prin functii unice si utile.

 • ticu

  Idea e ca tehnologia Nuance ii destul de buna. Oricare altul care vrea sa copieze, si nu are ce au ei, va fi net inferior. Siri nu-i chiar inutil daca toti introduc pe telefoanele lor functii similare. E cam ridicol sa vorbesti de unul singur cu un telefon, dar cred ca la fel de ridicol a fost si bip-ul pe vremea lui. Siri mi se pare util cand conduci si ai nevoie de niste informatii.

 • Victor

  E inutis siri aici e vorba de marketing nimic altceva 😉

 • Daniel

  @Victor: și cu toate astea se pare că el este folosit în continuare în țările unde se oferă suport în limba nativă, iar Apple îl îmbunătățește constant. Încearcă să găsești un rost în toate, și o să vezi că deodată parcă e mai ușor de înțeles ceea ce se înâmplă.

 • PegasosII

  Eu folosesc foarte mult iPhone pe casti si Siri e necesar pentru informați rapide răspuns la mesaje …pana acum folosesc comenzile Vocale cu precădere pentru apel telefon schimbare muzica