Launch Center Pro iti permite sa accesezi shorcut-uri ale functiilor din iOS fara a face jailbreak(Video)

[vimeo]http://vimeo.com/43725615[/vimeo]

  Launch Center Pro este o aplicatie care abia a fost lansata in App Store-ul companiei Apple, iar cu ajutorul ei puteti actiona functii ale iOS fara a face jailbreak. Daca va uitati la clipul video de mai sus veti observa ca aplicatia va permite sa deschideti interfata de scriere a unui mesaj/email, sa deschideti o anumita functie a unei aplicatii, plus multe, multe altele, folosind un simplu shortcut. Totul se bazeaza pe sistemul de scurtaturi disponibil deja in iOS, un sistem pe care Apple nu l-a promovat si pe care l-a blocat partial in iOS 5.1. Setul de functii nu este chiar atat de mare si nu trebuie sa va asteptati sa puteti face o groaza de lucruri folosind aplicatia, insa ea este destul de utila si va fi actualizata in viitor.

It’s like speed dial, but for more than just phone calls! Launch Center Pro creates lightning quick shortcuts to specific features burried deep within apps. Call a loved one, message a friend, launch Instagram’s camera to quickly snap a pic, tweet, or turn your iPhone into a flashlight. Launch Center Pro gets you to where you’re going faster than ever before! “Launch Center has become one of my new favorite apps, earning a spot in my iPhone’s dock… I use Launch Center every day and I can already see scheduled launch actions becoming an integral part of my workflow…” —Federico Viticci – MacStories 

Sample shortcuts: 

  • Call your Mom 
  • Message a friend 
  • Email your boss 
  • Search Twitter using Tweetbot 
  • Create a new item in Omnifocus 
  • Search Yelp for nearby coffee shops
  • Fire up Instagram’s camera, instantly
  • Jump right to your favorite website
  • Use the iPhone as a flashlight

  Launch Center Pro este compatibila cu o gama foarte variata de aplicatii, insa ea va fi extinsa in viitor, in functie de popularitatea pe care o va avea populatia. Deocamdata Launch Center Pro este disponibila cu 40% reducere in App Store la pretul de 2.39€, insa o puteti utiliza doar pe iPhone/iPod Touch.

Pretul initial:
Numele:
Launch Center Pro

2.39

s





Developer: The Application C…
Categoria: Productivity


Descriere: 40% OFF FOR A LIMITED TIME

Check out the demo video: http://appcubby.com

Launch actions, not just apps!

Its like speed dial, but for more than just phone calls! Launch Center Pro creates lightning q…


Dimensiunea aplicatiei este: 12.0 Mb