Prima Pagina iPhone 4 O femeie din China isi foloseste baietelul de 4 ani pentru a...

O femeie din China isi foloseste baietelul de 4 ani pentru a fura un iPhone

  V-am spus de atatea ori ca in China exista destule persoane dispuse sa isi vanda organele pentru a cumpara iDevice-uri, insa o mama a decis ca nu este pregatita pentru asa ceva, dar si-a folosit fiul de doar 4 ani pentru a obtine un iDevice. In aceasta idee ea a mers la un magazin de haine unde a distras vanzatoarele in timp ce fiul sau a furat terminalul iPhone 4 al unui angajat care il pusese la incarcat langa casa de marcat. Femeia a cerut sa probeze mai multe haine, iar in timp ce ea discuta cu angajatii fiul sau a furat rapid iPhone-ul si toata actiune a fost redata de catre camerele de luat vedere amplasate in magazin.

  Nu stiu cat de des isi folosesc chinezii copiii pentru a fura diverse produse din magazine, insa nivelul lor de ingeniozitate este impresionant.

 • Mankid40

  Tiganii nostri sunt cei mai ingeniosi…

 • ben.

  Nivelul lor de prostie mai bine zis. Astea mi se par mai proaste si mai inumane chiar si decat decat cele care isi iau copii mici la cersit. Oamenii atat de prosti nu ar trebui sa umble in libertate… urat, ce sa zic.

 • Claudiu daniel

  La cati sunt au de unde sa le coaca mintea . Deci ti se pare mai inuman decat tiganii care abuzeaza de copii tinundui in soare la cersit sau obligandui sa fure pe strazi in marile orase fiind arestati intr-o zi de mai multe ori si trecand printr-un stres si abuz continuu
  !!

 • ben.

  Nu decat cei care ii trimit la cersit. decat cei care ii IAU la cersit. Cei care ii trimit la cersit nu ar trebui sa aiba voie sa traiasca dar din pacate carta drepturilor fundamentale a UE nu e de aceeasi parere…