Prima Pagina Apple Creatorul Instapaper spune ca noile iMac-uri nu vor avea Retina Display

Creatorul Instapaper spune ca noile iMac-uri nu vor avea Retina Display

  Creatorul celebrei aplicatii Instapaper, ale carei functii au fost “imprumutate de cater Apple si implementate in iOS, sustine ca viitoarele modele de iMac-uri, nu vor avea Retina Display-uri. El spune ca pentru Apple dezvoltarea unor iMac-uri cu ecrane ce au rezolutie 5120 x 2880 pixeli se dovedeste a fi extrem de problematica si acesta ar fi motivul principal pentru neincluderea unei asemenea modificari in viitoarele produse. Se specula ca Apple va include Retina Display-uri in iMac-uri din moment ce a amanat actualizarea lor la WWDC 2012, insa fanii acestui gen de produse ar putea ramane foarte dezamagiti.

I’ve now heard from multiple sources that while an iMac update is indeed coming this fall, it will not have Retina displays. Oops. Can’t win ‘em all.

  Noile iMac-uri ar urma sa fie lansate in toamna acestui an si daca nu vor include Retina Display-uri, atunci vor aduce noi procesoare Inte i7 din seria Ivy Bridge, vor include USB 3.0, placi grafice Nvidia 650M GT si poate SSD-uri. Chiar daca vorbim totusi despre simple zvonuri, va recomand sa nu va faceti sperante prea mari cu privire la implementarea de Retina Display-uri in iMac.

 • Jbfree

  De unde ar stii acest “creator” si de ce ar trebui sa il cred?

 • Nu-l crede, asteapta si te convingi singur :))

 • Drewas

  Am vazut MBP RT si nu e asa mare diferenta ca la iPad sau iPhone. Cu cat e displayul mai mare cu atat e mai greu de observat RT, parerea mea.

 • Valy

  Rezolutii de 5800x …. Cam de ce placa video ar avea nevoie computerul respectiv pt ca o aplicatie ca sa poata rula cu asemenea specificatii?

 • Vlad.P

  @Valy Pai daca e facut de Apple, probabil cea mai ieftina varianta posibila care sa miste bine niste poze in slide show si aplicatiile super-mega-ultra profi iPhoto si Final Cut :)…ca 3D-ul e pentru looseri….Sa nu te astepti sa bage cumva nVidia quadro, sau ceva in SLI, cum ar fi normal.

 • Bogdan

  daca nu vor avea Retina, atunci sunt chiar nashpa ca nu au lansat imacul acum la wwdc 🙁