Prima Pagina accesorii Juice Buddy – cel mai mic si mai interesant incarcator pentru iPhone(Video)

Juice Buddy – cel mai mic si mai interesant incarcator pentru iPhone(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qPEs8c-3o5U[/youtube]

  Daca sunteti una dintre persoanele care calatoreste mult, atunci sunt sigur ca pentru voi spatiul din geanta conteaza si nu v-ar deranja sa aveti la dispozitie un incarcator atat de mic incat sa il puteti purta chiar ca si breloc la chei. Daca tot ce v-am spus pana acum vi s-a parut interesant, atunci Juice Buddy este accesoriul perfect pentru voi, deoarece micutul incarcator prezentat in clipul video de mai sus este la fel de mic precum un breloc pentru chei, se conecteaza direct la priza si va incarca iPhone-ul.

The iPhone has changed the way we work, play, and keep in touch with each other. It’s an amazing piece of technology – except when it needs a charge, which is pretty often. That frustration was part of the inspiration behind our latest product design, the JuiceBuddy: the world’s smallest and most portable iPhone charger. Over the last several months we have been working with an electrical engineer and a patent attorney to miniaturize, protect, and perfect this breakthrough product. The JuiceBuddy is tiny, small enough to take with you anywhere. Included with the JuiceBuddy is a metal ring for clipping onto your key chain or backpack. You can also just drop it in your purse or pocket.

  iPhone-ul il atasati chiar la accesoriu, insa daca doriti sa folositi dispozitivul in timp ce se incarca atunci ii puteti conecta un cablu USB la baza si il puteti incarca departe de priza. Accesoriul costa 25$, poate fi cumparat de aici, insa din pacate este deocamdata compatibil numai cu prizele americane.

 • Hybrid

  Foarte interesanta chestia dar se stie ceva de priza europeana ? nu prea e convenabil sa umbli si cu adaptorul dupa tine…

 • adrianC

  imi place!pacat ca nu il putem folosi si noi…

 • Chatagra

  Dpdv al designului nu e ok pt ca acest incarcator nu functioneaza decat in prize verticale .

 • Jbfree

  Alea nu sint prize americane, sau doar, ar fi mai corect. In europa si anume franta, italia si spania, asta din experienta proprie, exista prize de acest gen. In anglia sint prize cu trei conectori.

 • chucky2003

  Se poate folosii si la noi,exista adaptoare cu cap de priza normala in care se pot baga tipurile astea,chiar am unul

 • adrian

  apropo de incarcator are cineva de vanzare un incarcator apple original ? sau cineva care nu il mai foloseste pentru un ipod touch 4 e absurd sa dai 150 ron pe un simplu incarcator de priza …email /imessage adrian8572@gmail.com

  o zi buna