Prima Pagina Apple AT&T a incercat sa se foloseasca de RIM pentru a reduce popularitatea...

AT&T a incercat sa se foloseasca de RIM pentru a reduce popularitatea iPhone-ului

  In 2010 AT&T, partener exclusiv al Apple pentru vanzarea iPhone-ului in SUA, a decis sa ii contacteze pe cei de la RIM pentru a dezvolta un smartphone care sa reduca popularitatea iPhone-ului. Operatorul de telefonie mobila era ingrijorat de faptul ca iPhone-ul este extrem de popular si ofera celor de la Apple puterea de a manipula operatorii oricum doreste, iar aceasta viziune a fost impartita si de Verizon care a incercat sa colaboreze cu Vodafone si RIM in aceleasi scop. Desigur ca niciun smartphone al RIM nu a reusit sa genereze vanzari mai mari decat iPhone-ul si acum acest lucru este imposibil de facut de catre compania canadiana.

  Este totusi interesant faptul ca AT&T, partener traditional al Apple, a dorit sa obtina un avantaj major in fata Apple, semn ca intre cele doua companii nu exista o colaborare chiar atat de armonioasa. In momentul de fata doar Samsung a reusit sa mai fure clienti de la Apple, insa nu vorbim despre ceva care afecteaza foarte mult Apple deoarece iPhone-ul se vinde din ce in ce mai bine in intreaga lume si Apple devine din ce in ce mai puternica.

 • djcata

  daca ii contactau pe samsung poate le iesea

 • Claudiu daniel

  Ar fi interesant sa vedem ce o sa iasa ! Poate pun la cale ceva pe termen lung ! Si pana la urma companiile de telefonie ce ii interseaza cel mai mult e sa faca contracte si chiar daca tel care le aduc contracte se chiama x sau y !

 • Radu

  La cati bani are apple normal ca at&t sau speriat… Pana la urma apple ii in stare sa isi faca propria companie de telefonie mobila… Propria retea… Ma mir k nu si au facut inca

 • onu

  Era un zvon ca apple era interesata sa isi cumpere satelit :))

 • Dragos

  @djcata sau poate nu…

 • djcata

  cine stie ? nu avem cum sa aflam