iOS 6 si o problema cu Personal HotSpot

  Incercand sa utilizez functia Personal HotSpot a iPhone-ului cu un calculator am sesizat, spre dezamagirea mea, ca ea nu functioneaza prin intermediul USB-ului. Conectarea prin Wi-Fi functioneaza pana la un anumit punct in care se blocheaza si trebuie refacuta, insa in cazul USB-ului nu ruleaza absolut nimic. Am incercat sa fac hotspot-ul prin USB atat pe un calculator cu Windows, cat si pe un Mac, ambele avand ultima versiune a iTunes instalata, insa in ambele cazuri iPhone-ul a refuzat sa genereze conexiunea de internet.

  Avand in vedere ca rulez iOS 6, ma asteptam ca unele probleme de acest gen sa apara, insa sunt totusi interesat sa aflu daca voi ati avut succes in a utiliza Personal HotSpot-ul prin USB cu un calculator.

19 COMENTARII

  1. @costi : nu are treaba gevey , daca iti merge 3 g , si ai optiune de la orange cosmote sau ce ai tu pt internet terhering .. Sau cum e la cosmote (broadband) te poti bucura de personal hotspot , si eu din ce stiu gevey iti da voie si pe 3g ..

  2. La mine e alta treaba.. Am ios 5.1 iar cand dau pe personal hotspot imi spune sa contactez tree ..adica reteaua pe care este codat telefonul. Am spus mai sus ca am gevey.. Am sunat la cosmote iar domsoara de la callcenter mi-a spus clar si raspicat ca nu este din cauza lor. Deci? Ce as putea sa fac?

  3. Speeram sa rezolve problema pt ca personal hotspot e indispensabil pt unii don noi. Poate knd vor lansa oficial multe din prb vor fi deja rezolvate

  4. Salut eu am vodafone si nu imi apare in meniu optiunea personal hotspot cum apare la un prieten care are orange. Aveti o solutie cum sa fac sa am si eu aceasta optiune? Multumesc!

  5. Am beta 2.. Si pe wi-fi.. Nu s-a blocat deloc pana acum… Si am conectat iPod-ul cateva ore… Pe USB nu am incercat sincer 🙂