Webr iti permite sa faci pagini web dinamice direct de pe iPhone

  Webr este o aplicatie lansata zilele trecute in App Store, iar cu ajutorul ei puteti genera site-uri web sau bloguri in doar cateva minute. Aplicatia are o interfata intuitiva care va permite sa generati cele mai importante elmente ale website-ului vostru in doar cateva minute. Puteti adauga titlul blogului, logo-ul acestuia, meta data, un sistem de monitorizare a traficului, puteti proteja website-ul cu o parola si al final puteti alege layout-ul acestuia. Aplicatia va permite sa setati tot ceea ce este mai important pentru website-ul vostru si la final va da posibilitatea sa il publicati pe reteaua interna a companiei dezvoltatoare a webr.

Webr helps you create, publish and edit, dynamic websites from your iPhone or your iPod touch. Using our intuitive Themes, you can create, not just Blogs but full working websites, viewable in any browser on the computer. You don’t need to be an expert in making websites; no knowledge of design or coding is required. Download webr and follow the four simple steps. It’s that easy to create and upload your own website!

  Pentru cei care doresc sa isi faca un blog personal sau un website in care sa isi pastreze amintirile, Webr s-ar putea dovedi a fi o platforma foarte interesanta prin care puteti administra totul direct de pe propriul iPhone. Webr este disponibila gratuit in App Store, dar functioneaza nativ doar pe iPhone/iPod Touch.

Pretul initial:
Numele:
Webr

Gratuit

s





Developer: Hywel Jones
Categoria: Productivity


Descriere: Create beautiful websites in minutes.

Webr helps you create, publish and edit, dynamic websites from your iPhone or your iPod touch.
Using our intuitive Themes, you can create, not just Blogs but full wor…


Dimensiunea aplicatiei este: 6.2 Mb